Ankomst og afrejse

Velkomst om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (fra 8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til at forlade din bagage), stillet til rådighed for udstyr og dit ski-pas, som er gyldigt fra den første dag i træningslejren.

Til den første dag, praktisér efter eget ønske selvstændigt, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, pisteinformation.

Tips fra sportslandsbyen: Vi anbefaler, at du ankommer før kl. 13 for at nyde din første feriedag og komme i gang med at glide.

Om aftenen, under velkomsttiden og omkring en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, som omhandler UCPA, livet i sportslandsbyen, de styrede sessioner, der starter næste dag: dannelse af grupper, mødetider, bemærkelsesværdige øjeblikke i ugen.

Hvis du har købt “ankomstdagen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du regner med at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon), så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en kuvert i dit navn og instruktionerne til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag inden kl. 12. Du skal forlade dit værelse senest kl. 13. Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Mandag til fredag, omkring 23 timers vejledning, i form af fulde dage, frokostpauser i form af picnic udendørs eller i dedikerede “madpakke” lokaler inden for skiområderne, afgang til ski omkring kl. 9, slut på kurset omkring kl. 15:45.

Mandag – Grands Montets eller Tour / Balme områder
Tjek af deltagernes niveau på piste og piste kanter. Sensibilisering af gruppen til grundlæggende regler for off-piste kørsel, sikkerhedstræning, briefing om D.V.A.R. off-piste kørsel afhængigt af instruktørens ekspertise. Fokus er på teknisk tilpasning til terrænet og awareness om off-piste bevægelse for gradvist at strukturere gruppen for større sikkerhed og den bedste ski komfort i ugen.

Tirsdag – Grands Montets, Tour / Balme, Brévent eller Flégère områder
Deling af viden om læsning af sne og terræn, valg af ruter, og fortsættelse af lavine søgning træning. Udførelse af nærliggende off-piste steder og gradvis større omfang i kombination med tekniske sessioner: individuel forbedring, udviklingshastighed, skov køreri, stejl skråning, hop

Onsdag – Ikke-vejledt dag
Efter eget valg, hvile, autonom ski, besøg i Chamonix, besøg i Aiguille du Midi. (Under meget svære vejrforhold kan den anvendes som “joker” dag efter lederens beslutning.)

Torsdag og fredag – Grands Montets områder
Freerando opstigninger for at få adgang til Grands Montets off-piste gennem Rachasses passet (300 m positiv højdeforskel og 1800m nedstigning!)

Programplanen er vejledende.
Det kan blive ændret eller tilpasset baseret på tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedsbetingelser eller de aktuelle vejrforhold. I disse tilfælde er kun UCPA vejledningslederne beføjede til at træffe nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses deltagernes tekniske og fysiske niveau, afhængigt af deltagernes træningstilstand.

Venligst kontroller det krævede niveau for kurset. Hvis du ikke har det nødvendige niveau, vil vi ikke altid kunne tilbyde dig et andet program. Vi opretter (med få undtagelser) 2 grupper for at kunne tilpasse os eventuelle forskelle i niveauer.

Påkrævet udstyr

– solbriller (kategori 3)
– åndbart langærmet undertrøje
– fleeceforret jakke eller tyk trøje
– 1 skijakke og 1 skibukser, til vandring er gore tex type tøj en fordel
– 1 par snebeskyttere
– 3 par strømper

Freeride ski udstyret med turbindinger med indlæg, skind, støvler, stave, sikkerhedsudstyr: D.V.A., skovle, sonder.
Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra mandag til fredag er frokosterne i form af picnic (mulighed for et enkelt varmt måltid efter tilmelding dagen før).
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der forplejning, men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, bedes du medbringe noget!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra søndag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion af Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og forhold) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 23 timer fordelt på 8 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

Programmet for off-piste ski “begrænset udgave”!