Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til opbevaring af din bagage), udstyr og ski-pas gøres tilgængelige fra den første dag på kurset.

Til den første dag, øv efter eget skøn selvstændigt, vores hold giver dig alle oplysninger til en god start på dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejr information, sneforhold, piste information.

Råd fra sportsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at skiløbe.

Om aftenen, under Velkomsttiden og over en velkomstdrink, giver UCPA medarbejderne alle oplysninger omkring UCPA, livet i sportsbyen, de vejledte sessioner som starter fra næste dag: Gruppe dannelse, mødetider, uge højdepunkter.

Hvis du har valgt muligheden “anlkomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du tror, du vil ankmme efter kl. 20, kontakt venligst sportsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig indgangsdør koden. Du vil derefter finde en kuvert i dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uorganiseret formiddag, skal udstyr returneres lørdag før kl. 12.
Deres værelse skal forlades senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Tirsdag til fredag, omkring 23 timers vejledning, i form af hele dage, frokostpauser i form af picnic udendørs eller i dedikerede “hors-sac” lokaler inden for skisportsområderne, afgang til ski omkring kl. 9, slut på kurset omkring kl. 15.45.

Tirsdag – Grands Montets eller du Tour / Balme domæner
Kontrol af deltagernes niveau på skiløjpe og piste kanter. Opmærksomhedsskabelse i gruppen om de grundlæggende regler for off-piste kørsel, sikkerhedsuddannelse, briefing om D.V.A.Ride off-piste ifølge instruktørs ekspertise. Fokus er på teknisk tilpasning til terrænet og på at skabe større bevidsthed om håndtering af off-piste bevægelse, således at gruppen gradvist kan strukturere sig for øget sikkerhed og bedste ski komfort i ugens løb.

Onsdag – Grands Montets, du Tour / Balme, Brévent eller Flégère domæner
Deling af viden om fortolkningen af sne og terræn, valg af ruter, og fortsat undervisning i søgning efter laviner. Gennemførelse af nærliggende off-piste og gradvis større omfang i kombination med tekniske sessioner: individuel forfinelse, bevægelseshastighed, glidning i skov, stejle skråninger, hop.

Torsdag og fredag – Grands Montets domæner
Freerando stigninger for at få adgang til Grands Montets off-piste via Col des Rachasses (300 m positiv højdeforskel og 1800 m nedkørsel!)

Programmets forløb er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres afhængigt af tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedsmæssige krav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA’s vejledningsteam, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses ifølge deltagerne tekniske og fysiske niveau, og afhængigt af deltagerne form.

Vær sikker på, at du har det krævede niveau for kurset. Hvis du ikke har det krævede niveau, kan vi ikke altid tilbyde dig et andet program. Baseret på antallet af deltagere, opretter vi (undtagen undtagelser) to grupper for at kunne tilpasse os eventuelle niveau forskelle.

Påkrævet udstyr

– solbriller (kategori 3)
– åndbar langærmet undertrøje
– fleece jakke eller tyk sweater
– 1 skijakke og 1 skibukser, til vandreture er tøj af gore tex typen en fordel
– 1 par sne gamacher
– 3 par sokker

Freeride ski udstyret med turbindinger med indlæg, skind, støvler, stave, sikkerhedsudstyr: D.V.A., skovle, sonder.
Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra tirsdag til fredag er frokosterne i form af picnic (mulighed for et enkelt varmt måltid efter tilmelding dagen før).
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra mandag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion i Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og betingelser) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 23 timer fordelt på 8 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

“Ski off-piste” begrænset udgave program til at starte dette nye år!