Ankomst og afrejse

Modtagelse og tildeling af boliger fra kl. 8. Oxygengåtur kl. 11. Lær din gruppe at kende ved at deltage i en lille orienteringsløb kl. 15. Åbningsmøde for opholdet kl. 18 efterfulgt af en velkomstdrink.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du præsentere dig på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme sent, bedes du kontakte centret for at få indgangsportens kode, en kuvert vil vente på dig ved receptionen.

Opholdet slutter lørdag kl. 14 efter frokosten.

Dag for dag program

Mandag – Opvarmningsdag med start ved den enorme Mont Cenis-sø, der markerer grænsen til Italien. Slutningen af ​​Frontières Sauvages Partie 1-ruten er lige foran os, og Susa-dalens dybe indsnit åbner sig for os med sin storslåede udsigt.
Vandringen fortsætter! Efter bestigningen af ​​Baracon Des Chamois (2670m), overnatter du i Stellina-shelteret (2595m), som er placeret højt over dalen.
Højdeforskel: +1229m / -595m

Tirsdag – Du begiver dig ud mod den mytiske Rocciamelone-top og dens 3538 meter, som det nu er muligt at bestige takket være isens tilbagetrækning. Panoramaet omfatter Alperne fra Mont Viso i syd, til Mont Blanc i nord, fra Ecrins i vest til Mont Rose i øst, alt er med!
Opstigningen til Novalèse-passet er delikat, og den højfjeldsatmosfære er garanteret med Rochemelon-gletsjeren lige i nærheden. En uforglemmelig dag.
Højdeforskel: +943m / -888m
Overnatning i Tazzetti-shelteret (2650m).

Onsdag – Du forlader det hyggelige shelter med det første mål: Autaret-søerne og deres pas (3072m), som markerer tilbagevenden til Frankrig. Atmosfæren er selvfølgelig vild, vi er i hjertet af meget lidt besøgte bjergmassiver på trods af nærheden af ​​Grande Traversée des Alpes-ruten. En lang og smuk nedstigning bringer dig til Avérole-shelteret (2229m), en fredens havn omgivet af de høje bjerge i den øvre Maurienne-dal.
Højdeforskel: +1027m / -1448m

Torsdag – Tilbage til Italien! Retning mod Collerin-passet (3207m), beliggende mellem to større toppe, Bessanèse (3592m) og Albaron (3637m). Endnu en smuk bjergdag, mineralsk og spektakulær, tilbragt over 3000 meter over havets overflade!
Højdeforskel: +1083m / -650m
Overnatning i Gastaldi-shelteret (2658m).

Fredag ​​- Lidt højdeforskel, men meget afstanden for denne sidste smukke italienske dag. Hemmelige dale, dybblå søer og et sidste frokostmåltid i Cibraio-shelteret vil afslutte denne uge tilbragt i højderne og i vægtløshed. Alperne er nu grænseløse for dig! Ankomst til landsbyen Usseglio og retur til sportslandsbyen Serre Chevalier med bus.
Højdeforskel: +460m / -1570m

Dette programs forløb gives kun som en indikation. Det kan undergå ændringer eller arrangementer afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedsbehov eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-lederne, der er berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tøj og personligt udstyr, der skal medbringes:
Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirt(s), “åndbart” undertrøje (type Odlo, Capilène, Carline), polar fleece jakke eller let dunjakke, vandtæt jakke (type Gore-Tex), regncape, hue, handsker type polar fleece, gamacher, shorts, badedragt, lærredsbukser, halvhøje sokker type boucle, 2L vandflaske, lommekniv, lille lommelygte, et lagen til sovepose, en stor plastikpose, en toilettaske og et lille førstehjælpskit, toiletpapir, lommepenge.

I alle tilfælde kan ting efterlades ved startpunktet og hentes den sidste dag. Til dette formål skal der medbringes en taske.

Førstehjælpskit:
Vi opfordrer dig til at medbringe et lille personligt førstehjælpskit.

Typisk indhold:
– Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at rengøre små sår: engangsklude.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at lindre maveproblemer som følge af ændringer i kost.
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter.
– Noget til at lindre insektstik.

Spørg råd hos din læge og apotek, og husk at du skal bære dit apotek, så tag kun det nødvendige minimum med.

Vandresko*, rygsæk.

* Du er velkommen til at medbringe dine egne vandrestøvler, hvis du har dem.

Forplejning

Alt er inkluderet undtagen drikkevarer i refugiet.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Underholdning
Lokale overførsler
5 dages vandreture

Teknisk niveau

Den fransk-italienske overfart fortsætter, bliver mere og mere vild!