Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 14.00.
Udlevering af udstyr, om nødvendigt, fra kl. 16.00.
Forslag til aktiviteter, der skal udføres selvstændigt søndag eftermiddag.
Møde for at præsentere opholdet kl. 18.00, efterfulgt af en velkomstdrink og en præsentation af jeres program.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du give os besked. Efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på med alle oplysninger om din indkvartering og mødestederne for den følgende dag være tilgængelig i en kurv i receptionen. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du møde op i sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 19.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Gratis morgen. Marked i Saint-Lary.
Opholdet slutter lørdag kl. 14.00 efter frokost.
Du vil blive bedt om at bidrage til rengøring, udskiftning af brugte lagner med en ren pakke og oprydning af dit værelse.

Dag for dag program

Fra mandag til fredag opdagelse af 6 aktiviteter:

Canyoning – 2 magiske dage i Spanien med picnic (Massif du Mont Perdu), et utroligt panorama, i hjertet af smukke kalkstenskløfter med krystalklart turkisblåt vand.

Vådt vand – 3 white water-sessioner på 3 forskellige medier (raft, hydrospeed, airboat), der skal udforskes i 3 sessioner på 1 time 45 til 2 timer, herunder udstyr, rådgivning og nedtur på Neste d’Aure. Måltid i sportsbyen.

Eventyrkursus – 2h30 i et usædvanligt og originalt forløb, en blanding mellem via ferrata og et forløb i træerne over en kløft.

Vandretur – I højden ved Col de Madamète (2509 m). Kom op i højden og nyd dette vidunderlige naturreservat Néouvielle med sin luft, sine dufte, sine unikke fyrretræer og sine mange søer med gennemsigtigt og rent vand. Med picnic, men også et håndklæde og badetøj. Svømning i høj højde i den vilde Estibère-dal.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), sweatshirt, vandtæt jakke, shorts, badedragt, lærredsbukser, strømpebukser eller træningsbukser, cykel- eller windsurfinghandsker til canyon-aktiviteten, håndklæder. Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Vigtige oplysninger:
1 par terrængående sko eller vandresko og et par gamle sko (med pigge til løb) til vandet. Håndklæde, cykel- eller windsurfinghandsker til canyonaktiviteten, en vandflaske eller plastikflaske, 1 lille plastikboks til picnic (30-40 cl) og bestik (kan vaskes på stedet), 1 lille køletaske med eutektisk plade.

Alt teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
7 flodsportssessioner, 1 eventyrkursus, 1 dagsvandring

Teknisk niveau

De smukkeste floder i Pyrenæerne som en legeplads