Ankomst og afrejse

Reception søndag fra kl. 14.00, helst inden kl. 17.00.

Der er ingen aktiviteter under opsyn på ankomstdagen, så du kan ankomme til lejren fra kl. 14.00 (men helst inden kl. 17.00) for at overtage din indkvartering og modtage dit sportsudstyr.
Du kan også benytte dig af forslag til selvstændige aktiviteter, da lejren ligger tæt på starten af f.eks. vandrestier. Der er adgang til Embrun-søen og Serre Ponçon-søen til fods.

Velkomsttid kl. 18.00.

Hvis du har købt muligheden “Ankomst dagen før”, skal du ankomme til Lake Camp om lørdagen mellem kl. 17 og 19.

Lørdag – Slap af om morgenen, nyd en sidste gang solen i Serre-Ponçon, ved bredden af søen eller ved Embrun-søen. Kurset slutter kl. 11.

Dag for dag program

Programmet er angivet som en indikation. Afhængigt af gruppen kan aktiviteterne være anderledes sammensat.

Mandag – Vi går i vandet om morgenen for at komme ind til sagens kerne, for at glide og opdage miljøet for første gang. Målet er at surfe på en af de mest berømte floder i Frankrig. For bedre at forstå jeres legeplads og efter en første teknisk og sikkerhedsmæssig briefing vil I bruge en tømmerflåde for at nyde fornemmelserne som en gruppe! Spring, svømning, navigation, på en ultra legende rute, hvor bølger og strømfald, defiléer og kløfter følger hinanden, altid guidet af din instruktør, som garanterer din sikkerhed og din fremgang.
Om eftermiddagen: du opdager Airboat. På en tilgængelig del af Durance vil du opdage teknikkerne til at padle. Dette fartøj er en miniflåde, en slags oppustelig kajak, der er mere stabil og velegnet til at opdage individuel navigation. På tilpassede kurser, tekniske råd, legende øjeblikke, alt vil blive gjort for at starte dit ophold under de bedste betingelser og for at etablere et teknisk grundlag, så du kan få det maksimale udbytte af dit ophold.

Tirsdag – Med råd fra din instruktør tager du på en dagstur i havkajak på søen Serre Ponçon, du vil perfektionere dit pagajslag, midt i postkortlandskaberne.
eller
I tager på en white water dag på Durance-floden for at glide hen ad vandet.

Onsdag – Om morgenen bruger du en canoraft, også kendt som en hotdog, for at dele fornemmelserne. Det er naturligvis rystende, og hvis I vil holde jer tørre, er det holdarbejde, der er påkrævet.
Om eftermiddagen: white water-svømning, for at tage på floden. Du er ikke længere i det nærmeste, men MEN i midten. Det er ikke længere dine arme og pagajer, der styrer dig, men hele din krop. Bliv ét med elementet.

Torsdag – formiddag: Airboat, på et mere teknisk kursus end det i begyndelsen af ugen fortsætter du med at lære på en overkommelig båd. Sammen med din gruppe og din instruktør, men alene i din oppustelige kajak, leger du med flodens bølger, strømfald og andre hvirvler.
Om eftermiddagen er du klar. Du har tilegnet dig nok teknik til at gå videre til det næste niveau. Hop op i en rigtig kajak med et fast dæk. Selvfølgelig vil din instruktør vælge et kursus, der er tilpasset og let til opdagelsen af dette nye medium.

Fredag – Den sidste dag af dit ophold, og for at få det bedste ud af det, er det dig og din instruktørtræner, der vælger hvilket medium du vil bruge til at glide ned ad floden en sidste gang. En sammenhængende dag i kajak eller på det medium, som du føler dig mest tryg ved. Du er endnu ikke professionel, men allerede erfaren, og dine pagajslag er mere præcise og mere effektive. Det er det! Du er en kajakroer.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Vigtigt: lejr overnatning under teltdug, glem ikke at medbringe sovepose og en lommelygte (foretrækker dynamolamper).
En øko-borgerlig gestus for at hjælpe UCPA med at reducere sit økologiske fodaftryk. Vi takker dig for at medbringe et lagen i størrelsen 190 x 80 i din bagage.

Beklædning og personligt udstyr, der skal medbringes :

1 par tennissko,
1 badedragt,
1 lille rygsæk,
1 par vandresko eller 1 par gamle tennissko til vandet
solbriller med UV-filter (mindst beskyttelse 3, med snor)
1 lommelygte eller pandelampe
1 kasket eller 1 bob
Til mountainbike-dagen anbefales det at medbringe cykelshorts og handsker.
Kasket, pandebånd,
åndbar(e) T-shirt(s),
Fleecejakke eller pullover,
vandtæt jakke,
lette, hurtigtørrende lærredsbukser,
shorts til vandreturen,
2 par sokker,
brugte tennissko (til vandet)
håndklæde til vandet,
vandflaske eller plastflaske på mindst 1,5 l,
1 kniv, en stor affaldssæk på 50 liter (til beskyttelse af dine personlige ejendele i rygsækken),
lille personlig førstehjælpskasse (tag solcreme med),
lommepenge,
identitetspapirer.

For de programmer, der omfatter nætter i et refugium eller bivuak, er det vigtigt med et dynebetræk (kødpose) samt flip-flops eller lette sko, en hat og handsker i bunden af tasken, da det kan være koldt i højden.

På stedet er der mange sportsbutikker med et stort udvalg og konkurrencedygtige priser… Hvis du er i tvivl om det udstyr, du har brug for, kan du med hjælp fra vores instruktører præcisere dit valg af udstyr afhængigt af vejrforholdene.

Typisk indhold i førstehjælpskassen :

Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
Noget til at forebygge og behandle vabler.
Noget til at afhjælpe problemer med ankler og knæ: “Elasto”-bånd.
Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
Solbeskyttelse til hud og læber.
Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
Noget til at lindre hovedpine og smerter.
Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Alt teknisk udstyr kan lånes: rafting- og white water-udstyr (veste, neopren, pagajer, flydere, flydere, støtteben…)

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer, som svarer til dine daglige behov.
Alle måltider er inkluderet, fra søndag aftensmad til lørdag morgenmad. Restauranten er til selvforplejning. Det tager 5 minutter at gå til restauranten, undtagen til morgenmad, som serveres på stedet.
Klimaet i Haute-Alpes gør det muligt at nyde morgenmad og aftensmad hovedsageligt på terrassen. Ved frokosttid får du en picnic på aktivitetens område. Medbring din egen vandflaske.
Til heldagsaktiviteterne er der forplejning, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, anbefaler vi, at du også medbringer dem.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokale overførsler i forbindelse med aktiviteten
Forplejning
Tilsyn
Specifikt udstyr
10 sessioner med flodsport

Teknisk niveau

Oplev sejlsporten på en flod og nyd spændingen ved rafting og white water rafting.