Ankomst og afrejse

Velkomst og udlevering af udstyr fra kl. 8.30 til 12.00.
Morgenmad (fra 8.30 til 9.30), indkvartering (tilgængelig fra kl. 18.00, bagage- og brusebad til rådighed) og udlevering af dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Du bedes ankomme om morgenen, så vi kan give dig dit udstyr og dit skipas i de bedste betingelser.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 17 og 19. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Værelserne forlades kl. 9.00, og der vil være brusere og bagageopbevaring til rådighed.
Efter den sidste dag på ski skal udstyret afleveres senest kl. 17.30 og opholdet afsluttes kl. 18.00.

Dag for dag program

Velkommen til 2 magiske dage i Flaine, i hjertet af Domaine du Grand Massif og dets 250 km pister. I løbet af disse 2 dage venter der dig et maksimalt udvalg af pister og sneområder: fra den engagerede skiløb i Flaine, vil du passere gennem skovene Morillon og Samoens eller du vil køre ned ad den meget lange blå Cascade-piste, der forlader Flaine og når Sixt Fer à Cheval, en storslået tur!
Efter skiløbet byder Flaine på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder for at få det bedste ud af din weekend.

Påkrævet udstyr

1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbepomade

Medbring en eller to hængelåse til at låse din garderobe eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Flaine Grand Massif-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr til 2 dage

Teknisk niveau

En weekend til at nyde skiområdet Grand Massif