Ankomst og afrejse

Velkommen i begyndelsen af morgenen, før kl. 10.00, afgang i aktivitet vil finde sted kl. 10.30 for at komme til stedet med båd.

Mulighed for ankomst dagen før i henhold til tilgængelighed. Du kan kontakte sportsbyen direkte via telefon eller e-mail for at reservere.

Værelserne skal være tømt inden afrejse på den sidste dag.
Afrejse sker efter afslutningen af aktiviteterne kl. 17.00.

Dag for dag program

2 dage med Kitefoil, herunder 4 sessioner af 2,5 timer, der tages som sammenhængende dage med en picnic på stranden for at optimere sejladsen ?

Du vil nyde godt af personlig coaching, og du vil få mulighed for at prøve forskellige foils og boards for at fremme dine fremskridt.

Dette program er vejledende. Det kan ændres eller justeres i forhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring selv toiletartikler, badehåndklæde og strandhåndklæde. Skiftetøj, især badetøj og et par klipklappere.
En personlig vandflaske.
Til træning: neopren-tøfler eller et par gamle kondisko til vandet, en kasket, solbriller med snore, solcreme og aftershave.

F-One vinger og brædder tilpasset dit niveau og din størrelse.
Folie : Zeeko.
Mulighed for F-one stropløse boards.
Våddragt, vest, sele, hjelm og radio til foiling.

Forplejning

All-you-can-eat-buffet: forretter, hovedretter, ost, desserter, frugt.

Picnic på stranden på kitesurfingdagene bestående af en stor sandwich, blandet salat, chips, ost/yoghurt/kompot, kiks, vand.

Særlige betingelser: Hvis du har en fødevareallergi eller intolerance, bedes du kontakte sportsbyen for at finde ud af, om det er muligt at indkvartere dig under de bedste sikkerhedsbetingelser.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
2 dage med kitefoil
4 sessioner af 2,5 timer med en instruktør
Lån af kitefoiludstyr (undtagen neoprensksko)
Bådtransport til kitezonen

Teknisk niveau

Lær at kitefoile i Port Camargue i Middelhavet