Ankomst og afrejse

Ankomst fredag fra kl. 18.00.
Åbningsmøde omkring kl. 19.00.

Middagen serveres fra kl. 20.00 til 21.00.

Hvis du ankommer efter receptionen har lukket, finder du en kuvert med din værelseskode på døren.
Hvis du kommer med venner og ønsker at blive indkvarteret på samme værelse, bedes du sende os en e-mail til benodet@ucpa.asso.fr

Søndag: Sejlads om morgenen og om eftermiddagen.
Opholdet slutter kl. 17.00.

Dag for dag program

Lørdag: Katamaransessioner om morgenen og om eftermiddagen med mulighed for sammenhængende dage med picnic afhængigt af forholdene.

Sejlprogrammer alt efter gruppens niveau:

Begyndere går hurtigt på vandet for at opdage og forstå bådens funktion, de forskellige positioner (styrmand/besætning), navigationsplanerne (situationen på vandet i forhold til vinden) og sikkerheden.

De mere erfarne sejlere veksler mellem tekniske opsætninger og lange halse med det formål at udvikle selvstændighed, beherskelse af båden og navigationsstyring (sømandskab).

Vi vil foreslå forskellige sejladsprojekter for at udvikle din kontrol med båden i henhold til forholdene og opdage kysten omkring Bénodet. Du vil opdage fornemmelserne af fart og balance i båden (med trapez og abseil). Du vil kunne sammenligne dine hastigheder, indstillinger og baner på en bane eller mens du sejler i en flåde.

Vi vil give dig nøglen til at observere og forstå vindens særlige kendetegn alt efter dens retning og til at vælge det rigtige sejlområde.

Dette program gives som en indikation.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring venligst skiftetøj og toiletartikler. Der er sengelinned, men ikke håndklæder.
Et par gamle tennissko eller sejlersko og en vindjakke (olieskind). For at undgå vabler skal du medbringe et par sejlerhandsker. Et par brugte shorts til at have på over våddragten.

Katamaraner: Hobie Cat 15 og 16. Let og standard sejl med spinnaker alt efter dit niveau.
Våddragter, redningsveste og trapezbælter.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
4 katamaransessioner med en instruktør
Det nødvendige udstyr til sejladsen
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Kom og lær eller forbedr dine katamaran-færdigheder i Bénodet!