Ankomst og afrejse

D1 – Ankomst.
UCPA Lumbarda byder dig velkommen på lørdag fra kl. 18.00.
Dette vil være en god lejlighed til at finde sig til rette, og hvorfor ikke se solnedgangen fra poolen før middagen.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly lørdag middag og ankomst til lufthavnen om eftermiddagen. Fra lufthavnen transfer (2.30 minibus med aircondition til Orebić-molen (2.30 minibus med privat aircondition). Derefter overførsel med færge til øen Korcula, og overførsel til centrum.
Ankomst til centret forventes sidst på dagen.

Dag 8 – Hjemrejse
Dit ophold slutter den følgende lørdag kl. 11.00.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret tidligt om morgenen for at nyde en del af dagen i Dubrovnik!
Efter færgen og transporten med minibus ankommer du til Dubrovnik om morgenen. Mens du venter på dit fly om eftermiddagen, kan du tage til denne monumentale by, som har fået tilnavnet Adriaterhavets perle. Det vil være en mulighed for at opleve og besøge den gamle bydel, dens volde, dens palads osv. Med sin unikke arkitektur er den endda blevet brugt som kulisse til optagelser af nogle mytiske serier.
Efter flyveturen ankommer du til Paris tidligt om aftenen.

Dag for dag program

Din ferie tilrettelægges hver dag efter vejrforholdene, så du kan nyde en uges ridning uanset vindforhold (D2 til D7).
For at du kan få mest muligt ud af vinden og venturi-effekten om eftermiddagen, foretrækker vi lange wingfoil- og wakefoil-sessions på disse halve dage. Nogle morgener vil der også blive arrangeret wakefoilundervisning. De vil give dig mulighed for hurtigt at opdage følelsen af at flyve og finde din balance.

Den første formiddag på turen giver dig mulighed for at se eller gennemgå de tekniske grundprincipper med forberedelse af personligt tilpasset udstyr til hver enkelt person. Efter et måltid på en lokal restaurant tager du af sted om eftermiddagen til en fantastisk wakeboard- eller wingfoil-session, afhængigt af vinden.

De øvrige dage veksler du mellem frie morgener (gode til at hvile eller solbade) og sportsmorgener med wakefoilundervisning.
I slutningen af formiddagen er det tid til at klargøre udstyret til eftermiddagssessionerne.
Efter en frokost i bugten eller hvorfor ikke direkte på en ø, er det tid til at sejle! Hele eftermiddagen er afsat til brede sessioner på Adriaterhavet. I wingfoil eller wakefoil vil din instruktør (1 for 6 elever) rådgive dig og hjælpe dig med at gøre hurtige fremskridt i åbent vand. Udvekslingerne med de andre elever under sessionerne er også rige øjeblikke af deling. Når du vender tilbage til centret, kan du slappe af i poolen ved slutningen af eftermiddagen.

I løbet af din uge er der også en fridag, og der er flere muligheder. Du kan slappe af ved hotellets pool eller udforske området på egen hånd.
Uanset om du vil leje en cykel for at køre langs kysten, leje en båd for at sejle mellem øerne eller leje en bil for at køre til øens forskellige bugter, vil Khalifa give dig sine råd.

Efter dagens sportslige aktiviteter er der planlagt flere aftener i løbet af ugen: lokal vinsmagning, restaurant med udsigt over den gamle bydel, båd ved mørkets frembrud, …

> Der tilbydes en garanti for brud på udstyr på 40 euro (ikke refunderbar) på hjemmesiden eller 50 euro på stedet (refunderbar) for at sejle i ro og mag.
Den dækker ethvert brud eller tab af udstyr, der måtte opstå under aktiviteten.

Påkrævet udstyr

På grund af programmet anbefaler vi, at du medbringer flere badetøj! Da strandene er lavet af småsten, kan det også være nyttigt at medbringe svømmesko. Og da solen er meget stærk, anbefaler vi, at du medbringer en kasket/hat og solbriller og helst en lycra t-shirt for at beskytte dig mod solen, når du sejler.

For din komfort anbefaler vi også, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med. Om aftenen kan det være lidt køligere, så husk at tage en sweater/windbreaker med.
Da solen står tidligt op i Kroatien, kan du også tage en natmaske med, så du ikke bliver vækket af de første solstråler.

Alt udstyr i forbindelse med sportsaktiviteterne stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Under opholdet får du fuld forplejning.
Morgenmaden indtages på hotellet i form af en buffet. Frokosten serveres som en picnic eller oftere på lokale restauranter. Aftensmaden serveres på hotellet eller ved nogle lejligheder på lokale restauranter.

NB: Afhængigt af restauranten er visse desserter ikke inkluderet i helpension.

Inkluderet med rejsen

7 overnatninger på Borik Hotel
Fuld pension, herunder mange måltider på lokale restauranter
Alle aktiviteter på programmet, som tilpasses efter vejrforholdene: 4 wakeboard- eller wakefoil-ture og 3 lange eftermiddage med wingfoil
Tilsyn af kvalificerede sportsinstruktører
Det nødvendige sportsudstyr til aktiviteterne
transport til sportsaktiviteterne
Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale returflyvninger og transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

De kroatiske øer til at opdage og øve Wingfoil!