Ankomst og afrejse

Mødested søndag eftermiddag ved sportsbyen kl. 17.30.
Velkommen, installation. Velkomstdrink og, inden middagen, præsentation af ugen.

Om lørdagen er der fri tur i landsbyen eller i bil på Grand Canyons højderyg.
Opholdets afslutning og afgang med UCPA-bussen kl. 10.00 til Aix-en-Provence TGV-station om morgenen med ankomst kl. 12.30.
Mulighed for personer med bil for at benytte sig af Sainte-Croix-søen (kano, vandcykelbåd).

Dag for dag program

Mandag – Vi starter med en dag med mountainbiking med nogle enkle tekniske indput for hurtigt at få styr på det. Eftermiddagen vil være afsat til at perfektionere vores færdigheder på de forskellige stier, vi finder i Châteauneuf-området. De få nedkørsler og stigninger vil være opvarmning for ugen! Denne dag vil blive brugt til at forberede din taske til ugen, en let taske er nem og komfortabel!
20 km. Højdeforskel: + / – 400 m
Nat i sportsbyen

Tirsdag morgen – Afgang med bus til landsbyen Riez, hvorfra vi tager af sted på mountainbike for at tage fat på vores vandrerute.
Om eftermiddagen tager vi forskellige stier for at nå frem til landsbyen Esparron de Verdon sidst på dagen, hvor der vil være mulighed for at svømme.
25 km. Højdeforskel: + 350 m / – 450 m
Nat i en hytte i landsbyen Esparron.

Onsdag morgen (dag med let taske) – Fra Esparron sur Verdon kører vi mod Gréoux-les-Bains for at starte dagens rundtur i hjertet af et område, der er mærket af cykelforbundet.
Eftermiddag – De mange forskellige stier vil give os alle mountainbike-glæden takket være de variationer, der altid er mulige i forhold til gruppens niveau. Svømning sidst på eftermiddagen i Esparron-søen.
45 km. Højdeforskel: + / – 500 m
2. overnatning i landsbyen Esparron.

Torsdag – Om morgenen starter vi fra Esparron med en stigning for at nå en vild rute gennem skove og marker. Nedkørslen mod Verdon vil føre os til frokoststedet.
Om eftermiddagen følger vi Verdon ad smukke stier til landsbyen Montpezat. Vi ankommer til landsbyen Sainte-Croix om eftermiddagen, hvor vi kan tage en svømmetur.
35 km. Højdeforskel: + / – 450 m
Nat i sportsbyen

Fredag morgen – Vi tager en rute på hesteryg. En meget flot og let teknisk nedkørsel fører os til Moustiers Sainte-Marie. Gåtur og opdagelse af landsbyen.
Om eftermiddagen afslutter vi vores ridetur ved Sainte-Croix-søen for at tage en sidste svømmetur, inden vi vender tilbage med minibus til landsbyen La Palud-sur-Verdon.
25 km. Højdeforskel: + / – 350 m
Nat i sportsbyen

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

– Sportssko eller mountainbikesko (du kan medbringe dine egne pedaler)
– MTB shorts eller bib shorts
– Kortærmet trøje eller t-shirt nye åndbare tekstiler
– Vanter
– Vind- og vandtæt jakke
– Solbriller

Mountainbike, hjelm, rygsæk. Mulighed for at medbringe din egen mountainbike (gratis transport i TGV med en taske).

Forplejning

Frokosten indtages i marken, og I har den med i jeres tasker.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Lokale overførsler
10 mountainbike-sessioner

Teknisk niveau

En mountainbiketur fra sø til sø i Verdon-parken