Ankomst og afrejse

Dag 1: Velkomst søndag fra kl. 16.00 til 18.00 i Maison de l’Aventure.
Præsentation af rejsen.

Dag 7: Fritid. Mulighed for swimmingpool i juli og august, lille landsbymarked eller besøg på gården (Bleu du Vercors koost og gedeost).
Frokost på Maison de l’Aventure.
Opholdet slutter kl. 13.30.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Dag for dag program

Dag 2: Efter at have krydset bjergskoven i Vassieux vandrer vi på de højderygge, der forbinder Saint-Genis- og Aiglette-toppene. På denne rute har vi udsigt over Die og Drôme-dalen og kan betragte de gribbe, der flyver over plateauet.
Nat på Maison de l’Aventure.
14 km vandring. Højdeforskel: + 600 m / – 600 m.

Dag 3: Fra toppen af Montué-skoven vandrer vi med udsigt til de alpine græsgange i departementerne Ambel og Font d’Urle, som vi skal krydse. Vi holder øje med gemser og murmeldyr og går langs de majestætiske klipper i Quint-kirken for at nå frem til Glacière-hulen.
Nat på Maison de l’Aventure.
15 km vandring. Højdeforskel: + 450 m /- 450 m

D4 : Vi tager af sted i to dage i det største naturreservat i Frankrig : Hauts Plateaux du Vercors. Gennem de store græsgange, der er præget af får, der går på græsningsskift, fører vores første etape os til Chaumailloux-hytten, hvor vi skal tilbringe en aften med en betagende udsigt over Mont Aiguille.
Nat i et refugium eller i bivuak.
15 km til fods. Højdeforskel: + 350 m / – 200 m

D5 – Den næste dag går vi gennem Queyrie-sletten og dens udskårne træer til Pas des Chattons. Vi går langs klipperne ved Grand Veymont og udsigten til Aiguillette. Vi vender tilbage med minibus gennem den vilde Combe de la Cive.
Nat på Maison de l’Aventure.
18 km vandring. Højdeforskel: + 800 m / – 900 m

D6 : Den snoede sti på pas de Saint-Martin ender med en bred afsats over klipperne ved Roche Rousse og giver os vores første udsigtspunkt over Vercors-dalen. Vi følger sporene af gemser, hjorte og rådyr og når derefter frem til Herbouilly-sletten, som er et sted med modstandskraft.
Ugen afsluttes med en hyggelig aperitif og en smagsprøve på Ravioles des Grands Goulets.
Nat på Maison de l’Aventure
14 km vandring. Højdeforskel: +500/-500 m.

Påkrævet udstyr

Under alle omstændigheder beholder du dit værelse på Maison de l’Aventure under hele opholdet.
For at få kolde måltider, der er miljøvenlige, bedes du medbringe let bestik og en beholder af typen “Tupperware” på 0,7 eller 1 liter.

Vigtigt personligt udstyr:
En 45 liters bjergrygsæk (med bælte). Et par høje vandrestøvler med vibram-såler (allerede brugt på stien for at undgå vabler). En dyne og en sovepose (kødpose). Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt og sweatshirt, shorts, badedragt, håndklæde, lette lærredsbukser, trøje eller polarlund, strømpebukser, sokker, lette sko eller sandaler, vindjakke (K-Way-typen), regnkappe, vandflaske eller plastikflaske, kniv, lille lommelygte, stor plastikpose, toilettaske, toiletpapir, lommepenge.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Forplejning

Alt er inkluderet, og måltiderne tilberedes udelukkende på stedet i Maison de l’Aventure, vi sørger for tilberedning af måltiderne og servering, men vi beder dig om at hjælpe med at dække og rydde dit bord.
I tilfælde af særlige diætkrav bedes du informere la Maison de l’Aventure pr. e-mail info@maison-aventure.com

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn

Teknisk niveau

Tag på vandreture i den regionale naturpark Vercors