Ankomst og afrejse

Reception på søndag mellem 16 og 18.00.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, kan du ankomme til centret aftenen før fra kl. 18.00.
Ved sen ankomst efterlader vi en kuvert til dig, så du kan finde dit værelse.

Den første aften er afsat til videnslege for at skabe en varm atmosfære hele ugen igennem.

Ugens sidste morgenmad. Nøglerne udleveres mellem kl. 9 og 11.
Der er en shuttlebus mellem centrum og Langeac station.

Dag for dag program

Dag 1 – Vandretur på 14 km (450 D+) langs bredden af floden Allier mod Pont Gibert, en atypisk landsby i regionen. Du genvinder plateauet og finder klippen Prades

Dag 2 – Halvdagsvandring mod kapellet Saint Julien de Chaze og alle dets legender, med et program på 14 km (461m D+ ). Der foreslås en komplet yogasession om koordinering af bevægelser og vejrtrækning.

Dag 3 – En yogadag for at opdage eller uddybe de forskellige stillinger, som selve aktiviteten består af.

Dag 4 – Dagsvandring, på stierne i Monistrol med 13 km (+160/-490m). Du vil opdage slotte og de første etaper af Santiago de Compostela! Sidst på dagen, første yogasession, med kropsjustering og åndedrætsøvelser.

Dag 5 – Dagsvandring omkring Prades, for at erobre Notre Dame d’Estours, 14 km vandring (+/-580m). Du afslutter dagen med en yogasession: udstrækning og afspænding for at slappe af i musklerne og hjernen. For at afslutte ugen i afslapningstilstand afsluttes sessionen med massage. Målet er at slappe af og slappe af!

Dette program er givet som en indikation. Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Du bedes medbringe dine personlige ejendele, håndklæder og toiletartikler.
Der er sengelinned og lagner til rådighed.
Til vandaktiviteter skal du medbringe sko, der sidder godt på fødderne, og som kan gå i vandet, samt en vindjakke, f.eks. en K-Way. Hvis du bruger briller (solbriller eller briller), skal du huske at medbringe en snor til at fastgøre dem, da det er meget let at miste dem på vandet.
Medbring også en lille rygsæk til at bære dine personlige ejendele til aktivitetsstederne.
Hvis du ønsker det, kan du også medbringe en lille hængelås til at låse din garderobe med.
Der er ingen mulighed for at hæve penge eller bruge bankkort i Prades. Husk at medbringe kontanter eller checks, hvis du ønsker at foretage indkøb på stedet. Kreditkort accepteres ikke på centret.
Der er en bar til rådighed.

UCPA stiller udstyr til rådighed til sportsaktiviteter. Både, våddragter, sikkerhedsudstyr, klatreudstyr, vandrestave osv.

Forplejning

Forplejningen finder sted i UCPA Haut-Allier-centret. En selvbetjeningsrestaurant med alt hvad du kan spise, hvor du kan vælge mellem tre til fire forretter, en hovedret (stivelse, grøntsager, kød og fisk ved hvert måltid), ost og flere desserter ved hvert måltid.

Afhængigt af aktiviteterne kan der arrangeres en picnic i Alliers kløfter.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
7 vandreture og 6 yogasessioner

Teknisk niveau

Tag på vandretur og genoplad dine batterier i hjertet af et unikt og naturligt område.