Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 14.00.
Udlevering af udstyr, om nødvendigt, fra kl. 16.00.
Forslag til aktiviteter, der skal udføres selvstændigt søndag eftermiddag.
Møde for at præsentere opholdet kl. 18.00, efterfulgt af en velkomstdrink og en præsentation af jeres program.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du give os besked. Efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på med alle oplysninger om din indkvartering og mødestederne for den følgende dag være tilgængelig i en kurv i receptionen. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du møde op i sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 19.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Gratis morgen. Marked i Saint-Lary.
Opholdet slutter lørdag kl. 14.00 efter frokost.
Du vil blive bedt om at bidrage til rengøring, udskiftning af brugte lagner med en ren pakke og oprydning af dit værelse.

Dag for dag program

Mandag – Rundvandring til den naturskønne Bareilles-dal, Pic du Lion og Montious-kammene og panoramaet over de høje Pyrenæetoppe. Mulighed for at bade i søen i Bareilles.
6 timers vandring. Højdeforskel: + 700 m

Tirsdag – Vandretur, du vandrer langs Yesa og dens kløft atmosfære. En spansk vandretur, hvor du skifter mellem luftens varme og vandets kølighed. Mulighed for at svømme.

Onsdag – Elektrisk mountainbike (E-Bike), om formiddagen, en teknisk og håndterings session, hvor du lærer at håndtere den elektriske assistance. E-bike (elektrisk mountainbike) giver dig mulighed for at komme længere for den samme indsats, så den tilbyder dig et væld af stier, landskaber og fornøjelser… Stadig sporty, men mere tilgængelig.

Torsdag – Canyoning, en magisk dag i Spanien (Massif du Mont Perdu), et fantastisk panorama, i hjertet af smukke kalkstenskløfter med krystalklart turkisblåt vand.

Fredag – Vandretur i naturreservatet Néouvielle og Pic de Madamète (2660 m). Få lidt højde og nyd dette vidunder. Naturreservatet Néouvielle med sin luft, sine dufte, sine unikke fyrretræer og sit væld af søer med gennemsigtigt og rent vand. Med picnic, men også et håndklæde og badetøj. Fantastisk svømning mulig og anbefales.
7 timers vandring. Højdeforøgelse: + / – 900 m

Dette program er givet som en indikation. Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau, afhængigt af deres kondition. Oplysningerne om sovepladser, indkvartering, komfort og forplejning er vejledende og ikke kontraktlige.

Påkrævet udstyr

Kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), sweatshirt, vandtæt jakke, shorts, badetøj, lærredsbukser, strømpebukser eller træningsbukser, cykel- eller windsurfinghandsker til canyon-aktiviteten, håndklæder. Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Vigtige oplysninger:
1 par terrængående sko eller vandresko og et par gamle sko (med pigge til løb) til vandet. Håndklæde, vandflaske eller plastflaske. 1 lille plastkasse til picnic (af typen “Tupperware”), 1 lille isotermisk pose med eutektisk plade.

Alt det tekniske udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA eller tjenesteudbyderen: våddragt, rygsæk, hjelm osv.

Forplejning

Måltider i sportsbyen (morgen og aften) og picnic (frokost).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation

Teknisk niveau

Smukke vandreture og en top multisportscocktail!