Ankomst og afrejse

Dag 1: Ankomst.

UCPA Bali byder dig velkommen fra kl. 11.00.
Første dag afslappet, med installation på værelserne, solbadning ved poolen osv…

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly aftenen før med natflyvning. Fra Bali lufthavn, transfer med airconditioneret køretøj (3 eller 4 timer afhængigt af trafikken) til centrum, hvor I vil opleve rismarkerne og bjergene på vejene. Tidsplanerne kan ændres og vil blive meddelt dig i detaljer et par dage før afrejse.

D8: Hjemrejsen.

Dit ophold slutter den følgende uge kl. 14.00.
Du kan derfor benytte denne frie formiddag til at udforske omgivelserne en sidste gang eller tage et sidste solbad ved poolen.

Rejser du med UCPA?
> Transfer fra stedet til lufthavnen i et køretøj med aircondition (3-4 timer) tidligt på eftermiddagen. Der er planlagt en flyvning med overnatning sidst på dagen, med ankomst til Paris den følgende dag. Tidsplanen kan ændres og vil blive meddelt dig med detaljer et par dage før din afrejse.

Dag for dag program

Dag 2: To dyk i Pemuteran.
Formiddagen er afsat til præsentation af ugen og klargøring af dykkerudstyret. Om eftermiddagen tager du af sted med båd til to dyk i bugten Pemuteran for at opleve koralrevene, der er rige på undervandsliv. Om aftenen mødes vi på en lille atypisk restaurant på den sorte sandstrand.

Dag 3: To dyk i Pemuteran.
Vi tager tilbage til de mange steder i Pemuteran for at tage to nye dyk. Fri eftermiddag til at nyde poolen eller udforske det omkringliggende område. Sidst på dagen mødes vi til solnedgang over bugten.

D4 : To dyk ved Menjangan.
Om morgenen mødes vi til to dyk på paradisøen Menjangan, der er kendt for sine drop offs og sit uforlignelige undervandsliv. På stedet vil du nyde et pragtfuldt måltid i et turkisblåt hav med en betagende udsigt over øen Java. Vend tilbage til hotellet midt på eftermiddagen, hvor du kan nyde swimmingpoolen og en massage som afslutning på dagen.

D5: OFF dag.
Du kan slappe af på hotellet eller udforske området.

D6 : To dyk på Liberty-vraget.
Tag ud for en dag til det legendariske Liberty-vrag, der blev sænket i 1942 og derefter flyttet af et vulkanudbrud i 1963. Efter 3 timers kørsel til stedet skal du foretage to dyk på mellem 5 og 40 meters dybde. Du vender tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen.

D7 : To dyk ved Menjangan.
Om morgenen tager du af sted på to dyk på den pragtfulde ø Menjangan, der er fuld af undervandsoverraskelser. Om eftermiddagen vil du nyde hotellet og swimmingpoolen, inden du returnerer dykkerudstyret ved dagens afslutning.

Dette program er vejledende og kan ændres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold.

Påkrævet udstyr

Vi anbefaler, at du medbringer en sportstaske eller en lille rygsæk til at bære og opbevare dine personlige ejendele på strandene, sko til at gå på strandene (sportssko, sandaler, klipklappere), dit strandudstyr og en vandflaske, hvis du har en.

Pas på solen: tag mindst en langærmet T-shirt, en hat eller kasket og solbriller (med bindebånd) med.
> For at respektere de økologiske tiltag, der udføres i området, anbefaler vi brug af solcreme, der respekterer undervandsfaunaen og -floraen.

Til din komfort: et lille apotek med lidt personlig medicin og rejsemedicin, en trøje og en vindjakke til de kølige aftener.

Alt dykkerudstyr udlånes af UCPA undtagen dykkercomputeren: våddragt, finner, maske, snorkel, bælte og ballast, flaske og regulator, stabiliseringsvest.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering: 7 nætter på Mimpi Nyata Hotel (eller Rhipidura Bungalow)
Fuld pension
10 dykkersessioner
Sportslig overvågning under træningen
Sportsudstyr, der er nødvendigt til udøvelse af dykning
Transport til aktivitetsstederne

Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale returflyvninger + transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Dyk ned i den berømte Bali Barat National Park