Ankomst og afrejse

D1 – Ankomst.
UCPA Playa del Carmen byder dig velkommen fra kl. 16.00. Dette vil være en lejlighed til at finde sig til rette, møde hinanden og udforske den nærliggende by.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly i løbet af dagen og ankomst til Cancun lufthavn samme dag. Fra lufthavnen, transport (ca. 1 time) til centrum. Ankomst forventes tidligt om aftenen (lokal tid).
Tidsplanen vil blive bekræftet et par uger før afrejse.

Dag 8 – Tilbagevenden
Efter en intens uge fuld af følelser slutter dit ophold omkring kl. 11 om morgenen.

Rejser du med UCPA ?
> Du forlader centret om eftermiddagen for at tage til lufthavnen. Flyet er planlagt til sidst på dagen (natflyvning), og ankomst til Paris tidligt om eftermiddagen den følgende dag (fransk tid). Tidsplanen vil blive bekræftet til dig et par uger før afrejse.

Dag for dag program

Dag 2 – Møde kl. 9.00 for at ordne den administrative del, præsentere programmet for ugen og hente dykkerudstyret. Derefter afgang til 2 dyk på Playa Del Carmens rev, drivdykker, rige på undervandsliv. Frokost på restauranten i frokostpausen. Hjemturen er planlagt til ca. kl. 16.30.

D3 og D4 – Møde kl. 8.15 på dykkercentret. Afgang fra båden kl. 9.00 til 2 smukke dyk i Playa’s rev. Hjemkomst omkring kl. 12.30. Frokost på restauranten, derefter fri eftermiddag.

Dag 5 – Møde kl. 7.30 på dykkercentret, retning mod færgen for at tage til Cozumel Island for 2 dyk på det berømte Cozumel drop off. Frokost på båden og hjemkomst til Playa Del Carmen omkring kl. 17.00.

D6 – Møde kl. 8.00 på dykkercentret. Kør sydpå med køretøj til 2 dyk i unikke undervandskatedraler. Frokost i Cenotes. Tilbage midt på eftermiddagen til Playa Del Carmen. Fri eftermiddag.

D7 – Fri dag og hvile.

Dette program er vejledende og kan ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

–> Fra juni til september er der mulighed for at svømme med verdens største fisk: hvalhajen. En unik dag, en ekstraordinær oplevelse, som er tilgængelig for alle. (Dag i tillæg, skal reserveres en gang på stedet).

Påkrævet udstyr

Vi anbefaler, at du medbringer en lille rygsæk til at bære og opbevare dine personlige ejendele på strandene eller under udflugter. Vi anbefaler også, at du tager et par kondisko, klipklappere, et strandhåndklæde, dit badetøj, en kasket og en trøje til de køligere aftener med.

Til din komfort et lille apotek med noget personlig medicin og myggespray, hvis du vandrer i junglen. Solen er til stede i Mexico, men solcreme er meget udskældt og endda forbudt i cenotes. Tøv ikke med at tage en langærmet t-shirt/lycra med for at beskytte dig mod solen.

Alt dykkerudstyr, undtagen computeren, lånes ud til dig. Du kan dog medbringe dit eget udstyr, hvis du ønsker det.

Glem ikke noget, for du finder måske ikke det, du har brug for, på stedet.

Alt dykkerudstyr udlånes af UCPA undtagen dykkercomputeren: våddragt, finner, maske, snorkel, bælte og ballast, flaske og regulator, stabiliseringsvest.

Forplejning

I løbet af denne UCPA-uge er du med på fuldt bord.
Måltiderne indtages enten på hotellet eller på lokale restauranter, afhængigt af dagens aktivitet.
Bemærk venligst, at desserter i Mexico ikke er en del af den gastronomiske kultur og sjældent tilbydes.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i 7 nætter
Fuld pension
6 dyk i Playa Del Carmen
2 dyk i Cozumel
2 dyk i Cenote
Sportslig overvågning
Sportsudstyr
Transport til aktivitetsstederne

Hvis du har bestilt transport med UCPA:
Internationale returflyvninger
Transport fra lufthavnen til centret

Teknisk niveau

Dyk mellem cenotes og naturreservater!