Ankomst og afrejse

Vores team byder dig velkommen fra kl. 14.00 til 18.00.
Du vil kunne finde dig til rette i din bolig og hente det dykkerudstyr, du har brug for under dit ophold.
Kl. 19.00 bliver du inviteret til et informationsmøde, hvor du vil få oplyst dit program for ugen og alle oplysninger om dit ophold. Derefter vil du nyde en cocktail og en velkomstdrink.

Opholdet slutter lørdag sidst på formiddagen.
Værelserne skal være forladt og nøglerne afleveret senest kl. 11.00.

Dag for dag program

Fra mandag til fredag 8 dyk med vejledning og/eller på egen hånd. D2, D3 og D4 dykker du om morgenen og om eftermiddagen. D5 og D6 kun om formiddagen. På dine frie halve dage kan du svømme, slappe af eller gå en tur langs kysten,

Du vil nyde dyk på mere end 20 meter på steder, der sjældent er dykket i regionen, som f.eks. nedgangen til cride, de tre ovne eller stenen til Mourret.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tøj og håndklæder stilles ikke til rådighed.
Du bedes medbringe dine egne personlige ejendele, handsker og hjemmesko. Lamper og computere kan lejes direkte på centret.

Regulativet kræver, at dykkere, der overskrider 20 meters dybde under udforskning, på egen hånd eller under uddannelse (dykkere ved afslutningen af niveau 2-uddannelse eller PE-40-kvalifikation), skal være udstyret med en dykkercomputer, der kan beregne dekompressionen. Husk at medbringe dit eget instrument, ellers er det muligt at leje et på stedet (23 euro pr. uge).

Sportsbyen er udstyret med en oppustningsstation, en 29-sæders båd og 50 komplette Scubapro-udstyr.
Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, leveres af UCPA, bortset fra instrumenter til kontrol af dekompression, støvletter og handsker.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
8 overvågede dyk, hvoraf 4 er selvstændige eller overvågede afhængigt af niveauet
Udstyr til dykning
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Unikke dyk i området over 20 meter!