Ankomst og afrejse

Vi byder dig velkommen om søndagen mellem kl. 10.00 og 17.00.
Reception om søndagen fra kl. 10.00. Der er overnatningsmuligheder, og du kan hente dit sportsudstyr.
Du kan deltage i de aktiviteter, der foreslås af sportsbyens team, eller benytte dig af sportsfaciliteterne og svømmehallen.

Hvis du har købt muligheden “Ankomst dagen før”, kan du ankomme lørdag til sportsbyen mellem kl. 17 og 20. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Lørdag morgen afslapning, swimmingpool, badmington, petanque, vandretur uden ledsagelse, besøg på feriebyen Les Arcs… det er op til dig! Sidste frokost fra kl. 12.00.
Opholdet slutter lørdag inden kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Afrejse til det overdådige Vallée des Glaciers. Med en let taske vil du opleve Bellaval-dalen eller Val des Glaciers.
Nat i bivuak på UCPA* i Le Séloge.
5 til 6 timers vandring. Højdeforskel: + 800 m / – 600 m, 15 km.

Tirsdag – Italien i fokus: Via Col de la Seigne (2561 m) kommer du til Val d’Aoste. Vær forsigtig: Dette er også et klassificeret område, hvor der lever skæggribben, en stor ådselæder med et vingefang på 2,80 m. Hvis en skygge flyver over dig, er det måske den, der holder øje med sit territorium!
Nat i bivuak på UCPA i Séloge.
4 til 5 timers vandring. Distance: 11 km, højdeforskel: + 800 m / – 800 m

Onsdag – Klatring til Mya-søen og dens forfriskende vandfald. Herefter ned til Petit Mont Blanc-almområdet, der fører til Nova kroen. Der er mulighed for en kaffepause, mens du venter på UCPA’s shuttlebus, der kører dig til UCPA’s bivuak ved La Vacherie for natten.
5 til 6 timers vandring. Distance : 11 km, Højdeforskel : + 800 m / – 1050 m

Torsdag – Oplev den storslåede Lac du Petit, som er et beskyttet naturområde.
Overnatning i bivuak på UCPA’s bivuak ved La Vacherie.
5 til 6 timers vandring. Distance: 9 km, højdeforskel: + 400 m / – 400 m.

Fredag – Afhængigt af gruppens kondition er der to muligheder for denne dag:
– En mere sportslig mulighed: Charvet-dalen, som er et enestående sted. Passagen til søen og Col du Retour er højdepunkter. Udsigten til Vanoise-gletsjerne er storslået. Nedkørslen til Plan Pigeux-bjergsiderne er imponerende. Herefter vender du tilbage til civilisationen og landsbyen Les Moulins.
– En mere afslappende mulighed: Landsbyen Le miroir, der er fredet, og alpehøjlandet La Falconnière for at afslutte etapen på bredden af Moulins-bækkenet.
5 til 6 timers vandring. Højdeforskel: + 450 m / – 1000 m
Nat i sportsbyen.

Gennemgang ved afslutningen af løbet med din instruktør.
Aflevering af sportsudstyret. Aflever det venligst rent.

Grupperne “Happy Summer 18-25 år” og “Adults 18-40 år”, der finder sted samme uge, vil være blandet og vil have de samme instruktører.

*Bivuakkerne er bjerghytter til eksklusiv brug for vores UCPA-grupper. Komforten og bekvemmelighederne er enkle.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Kontroller venligst, at du har det niveau, der kræves til dette kursus … hvis du ikke har det nødvendige niveau, kan du ikke deltage i dette kursus, og vi vil ikke altid kunne finde en plads i en anden gruppe til dig.

Påkrævet udstyr

Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), åndbar undertrøje (Odlo, Capilene, Carline-type), fleecejakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke (Goretex-type), regnkappe, shorts, badedragt, lærredsbukser, et par handsker, vandresokker, lette sko til om aftenen, vandflaske eller plastflaske (mindst 1,5 l), kniv, bestik, lille frysepose til at lægge dine snacks i, en lille Tupperware til din frokostsalat, en “kødpose” (refugierne er udstyret med tæpper eller dyner, du skal blot medbringe et lagen kaldet “kødpose”), en lille lommelygte, en stor affaldspose til at beskytte dine ejendele i din rygsæk, en toilettaske, et lille let håndklæde til vandreturen, en vaskeklud til at vaske dig i de refugier, der ikke har et brusebad og et lille apotek, toiletpapir, biologisk nedbrydelig sæbe, lommepenge. For din komfort i hytterne er ørepropper velkomne.
Hvis du er vant til at vandre med et par teleskopstokke, skal du ikke tøve med at medbringe dem.
Under alle omstændigheder kan du efterlade dine ejendele i sportsbyen og hente dem ved din hjemkomst. Medbring venligst en taske til dette formål.
Glem ikke en hængelås til dit individuelle garderobeskab.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Vandresko*, rygsæk*, teleskopstokke*.
*Føl dig velkommen til at medbringe dine egne sko, hvis du har dem.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad om søndagen til frokost om lørdagen.
Måltiderne er til selvbetjening. Du bedes venligst rydde og rengøre dit bord.
Dit program kan omfatte kolde måltider. Tag en vandflaske (1,5 l) med. For at undgå engangsmad bedes du tage en plastikskål, der kan lukkes (af tupperware-typen), plastikbestik, små lynlåsposer, store genbrugsposer …
Drikkevarer er ikke inkluderet.

Til dagens aktiviteter er der mad til rådighed. Men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokoladebarer eller energibarer, så tag nogle med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dages vandreture

Teknisk niveau

Trek it Easy: en blid introduktion til trekking i bjergene