Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 14.00.
Udlevering af udstyr, om nødvendigt, fra kl. 16.00.
Forslag til aktiviteter, der skal udføres selvstændigt søndag eftermiddag.
Møde for at præsentere opholdet kl. 18.00, efterfulgt af en velkomstdrink og en præsentation af jeres program.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du give os besked. Efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på med alle oplysninger om din indkvartering og mødestederne for den følgende dag være tilgængelig i en kurv i receptionen. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du møde op i sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 19.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Gratis morgen. Marked i Saint-Lary.
Opholdet slutter lørdag kl. 14.00 efter frokost.
Du vil blive bedt om at bidrage til rengøring, udskiftning af brugte lagner med en ren pakke og oprydning af dit værelse.

Dag for dag program

Mandag – For at begynde dette ophold vil du tage af sted om morgenen for at udforske omgivelserne omkring Saint-Lary Soulan ved at krydse de typiske landsbyer i Pyrenæerne for at vurdere dit fysiske niveau (gå op ad bakke, let løb på flad vej og ned ad bakke).
8 km og 200 m stigning +.
Om eftermiddagen tager vi på en vandretur for at lære at bruge stavene, og vi afslutter dagen med præsentation af forskellige fysiske forberedelsesøvelser (koordination, proprioception, gainage…).

Tirsdag – Temaet for formiddagssessionen er “hvordan man styrer sin indsats på stigningen”. En tur på 10 km med 500 m højdeforskel.
Eftermiddagen er fri.
Om aftenen vil der blive foreslået en semi-naturlig session på højdedragene til løb ved mørkets frembrud. Du vil kunne se dalens landsbyer lyse op, og hvorfor ikke se nogle vilde dyr… Nedturen vil blive foretaget med pandelampe. 7 km og 300 m stigning +.

Onsdag – Om morgenen: En let, kuperet vandretur på den smukke balkon ved Lac de l’Oule i retning af Bastanet-refuglen og dens søer. Et vidunderligt pust af frisk luft.
8 km og 90 m stigning +.
Eftermiddagsprogram: restitution og hygge. En overraskende halvdag… udtænkt af din guide.

Torsdag – Heldagsudflugt – Vandretur i Néouvielle-naturreservatet, en bjergkæde, som man ikke må gå glip af! Teknisk vandring i stejlt terræn, høj bjergstemning, bestigning af en top. Badning mulig i søerne.
5 til 6 timers vandring. 900m d+.

Fredag – Dagstur – 20 km og 1300 m opstigning
Du skal løbe en del af det berømte trailløb “la Patou”. Klatring til de storslåede hængende søer i Consaterre om morgenen, hvor alle kan vælge deres eget tempo. Overgang og nedkørsel til Saint-Lary om eftermiddagen via Cap de Laubère (izards spot). Dagen slutter med en afslappende session i spaen (Balnéa termoklinikken).

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Kasket eller halstørklæde, hat eller pandebånd, solbriller (mindst beskyttelse 3), åndbar(e) t-shirt(e), fleecejakke, vandtæt og åndbar Goretex-jakke, varme strømpebukser, shorts, 2 eller 3 par trailstrømper, 1 par lette handsker, joggingsko, der er egnet til løb på landevejene, plastflaske (eller bedre en vandflaske), lille personlig førstehjælpskasse (tag solcreme med), lommepenge, 1 lille plastkasse til picnic (af typen “Tupperware”), 1 lille isoleret taske med en eutektisk plade, kniv, lille lommelygte, en stor flad taske.

Der er mange sportsbutikker i området med et stort udvalg og konkurrencedygtige priser. Hvis du er usikker på, hvilket udstyr du har brug for, kan du med hjælp fra vores bjergførere præcisere dit valg af udstyr afhængigt af vejret og sneforholdene i højden.

Alt teknisk udstyr stilles til rådighed som lån
– Rygsæk, konditionsmåler, teleskopstokke, trailsko*.

* Du er velkommen til at medbringe dine egne sko, hvis du har dem.

Forplejning

Picnic og/eller varmt måltid til frokost og varmt måltid om aftenen.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dage med løb på sporet

Teknisk niveau

En uge med opdagelse af spor i hjertet af Pyrenæerne.