Ankomst og afrejse

Dag 1 – sportsbyen åbner kl. 10.30.

Efter en velkomstkaffe og nogle administrative formaliteter vil du begive dig til sovesalene, og vi mødes derefter kl. 12 for en kort velkomst, præsentation af teamet og de forskellige grupper.
Kl. 14 har du en aftale med din instruktør for at blive udstyret med udstyr og starte aktiviteter: Opdagelse af en glemt sti på Sormiou Crest. Tilbage sent på eftermiddagen, og lige før middagen, mødes vi til en hyggelig aperitif for at blive kendt med hinanden.

Der er ingen shuttle organiseret direkte fra SNCF-stationen. For dem, der ankommer fra Marseille Saint-Charles SNCF-station, har du en aftale med UCPA mandag mellem kl. 10.30 og 11.30 ved busstoppestedet Sormiou-Jarre.
For andre mødes du direkte i sportsbyen mellem kl. 10.30 og 11.30.

Dag 5 – Vandkantsafsatserne
Efter at have betalt for eventuelle indkøb (bar, butik) og ryddet sovesalene for dine ting, afgang til denne sidste dag fra centret i retning mod klippebugten i Escu.
Herfra bringer en høj klippehylderr og en fodstig udstyret med kabel dig tilbage til toldvejen ovenfor det store blå hav.
Tilbagevenden til sportslandsbyen er planlagt til kl. 16.

Derefter er det tid til at aflevere det lånte sportsudstyr, dele en sidste debrief med gruppen, og det vil være tid til at tage afsted.
For dem, der vil tage til Marseille Saint-Charles SNCF station, vil en UCPA bil tage dig tilbage mellem kl. 16.30 og 17 ved busstoppestedet Sormiou-Jarre.
Du kan planlægge en returtog fra kl. 18.30.
For andre kan du nyde sportslandsbyen indtil kl. 18, den lukker.

Programmets forløb er angivet som vejledende.
Det kan blive ændret eller justeret afhængig af tekniske krav, sikkerhedshensyn eller aktuelle vejrmæssige forhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA’s ledelse, der har beføjelse til at tage de nødvendige beslutninger.

Det kan også blive tilpasset i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau. Bare så du ved det, aktiviteten er ikke obligatorisk, du kan, hvis du ønsker det, nyde centret og stranden.

Dag for dag program

Hver dag forskellige kløfter, pragtfulde steder at besøge afhængigt af vejret. Dagene vil være sammenhængende, men afbrudt af picnic, svømning og tid til at udforske miljøet, dyrelivet og plantelivet.

Dag 2 – Hemmelighederne fra Marseilleveyre.
Afgang i minibus i retning af Marseilleveyre bjergkæden. Denne dag er viet til at besøge Saint Michel grotterne og vandreturen, der går gennem pinedalen og halvmånedalen, garanterer en spektakulær og svimlende udsigt.

Dag 3 – På sporet af fortiden
Efter en kort tur i minibus, opdagelse af Titou Ninou udsigtspunktet med sin panoramiske udsigt over Riou øgruppen. Gennemfør tre buer for at opdage ler grotten.

Dag 4 – Walkyries ryttertur
Denne dag vil starte til fods fra centret for at nå ørne reden. Derfra vil et udstyret trin give os adgang til Walkyries cirkus. Efter dette Wagnerianske landskab, retning et andet udstyret trin, der fører ud på plateauet af den døde mand.

Påkrævet udstyr

Forvent at skulle medbringe skiftetøj, en elektrisk lampe, en drikkeflaske på omkring 2 liter (eller en plastflaske), vandresko, solbriller med snor, solcreme og en vindjakke. Myggemiddel og om nødvendigt ørepropper…

Forvent at skulle medbringe en solbruser og en vaskeklud.
Medbring efter aktiviteten, svømmefødder, dykkermaske og snorkel til udforskning, hvis du har det.
Forvent at skulle betale for eventuelle ekstra udgifter: butik, bar osv.

Medbring en lille hængelås til at sikre dine værdigenstande i de skabe, der er stillet til rådighed for dig (30 x 20 x 25 cm).

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlige medicin, hvis du er udsat for specifikke problemer (allergier osv.)
– Noget til forebyggelse og behandling af vabler
– Noget til forebyggelse eller lindring af ankler og knæproblemer: “Elasto” bandager
– Noget til rengøring af små sår: våde kompresser
– Solskyddelse til huden og læberne
– Noget til lindring af hovedpine og muskelsmerter

Bed om råd fra din læge og apotek.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Kom og vandre i hjertet af Calanques Nationalpark