Ankomst og afrejse

D1 – Natflyvning til Bangkok.

Dag 2 – Ankomst til Bangkok.
Velkomst i lufthavnen, transport til byen og installation på hotellet.
Afhængigt af ankomsttidspunktet, første opdagelse af den thailandske hovedstad med besøg til fods i det kinesiske kvarter, blomstermarkedet Pat Klong Talat og det indiske kvarter “Little India”. (Frokost til fri afbenyttelse).
Aftensmad og overnatning på hotellet.

D14 og D15- Transfer Koh Samet / Bangkok og returfly.
Fri tid indtil afgang med båd til Ban Phe (1 times sejlads), derefter kørsel til Bangkok (2.30 min. kørsel). Gratis måltider.
Hjemrejse.

NB: Afhængigt af det anvendte flyselskab kan returflyvningen indebære afgang fra Bangkok D14, overnatning i flyet med ankomst D15 eller overnatning på hotellet D14 og dagflyvning D15.

Dette program er kun vejledende. Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Dag for dag program

D3 – Bangkok
Afgang til fods for at besøge Grand Palace, Wat Phra Keo (Smaragdbuddhaens tempel) og Wat Pho (den liggende buddhas tempel). Frokost på en lokal restaurant, derefter bådtur på Chaophraya-floden og Klongs (kanaler), der er foret med pælehuse. Tilbage til hotellet til fods. Aftensmad på egen hånd. Overnatning på hotellet.

D4 – Kørsel mod nord.
Kørsel til byen Uthaithani (3 timers kørsel) med stop på det lokale marked i Samsuk. Kør på en risskibsbåd på Sakaekrang-floden, der er foret med grønne bredder og flydende huse. Frokost om bord, og besøg derefter Tha Sung-templet.
Transfer til Khamphaeng Phet (3 timers kørsel). Middag og overnatning på hotellet.

D5 – Fra Khamphaeng Phet til Maesot
Besøg af resterne af Kamphaeng Phet: hovedstad i det 13. århundrede med tilnavnet “byen med diamantmure”. Derefter kører du til Maesot, en by, der ligger ved den burmesiske grænse i den nordvestlige del af landet (2 timer og 15 minutter i bil). Frokost, derefter fortsætter du ad en vej, der snor sig gennem bjergene for at nå Umphang National Park (3 timers kørsel). Middag og overnatning på lodgen.

D6 – Cykling i Umphang og det omkringliggende landskab
Dag med opdagelse på cykel i Umphang og det omkringliggende landskab. Cykeltur fra Umphang til Paydotha gennem landskaber med rismarker, teakplantager og tobaksmarker. Ca. 16 km cykling (ca. 1,5 time på cykel). Middag og overnatning på lodgen.

Trek i Umphang National Park (3 dage)

Dag 7 – Umphang National Park
Afgang fra Umphang med tømmerflåde på Mae Klong-floden, der snor sig mellem stejle klipper dækket af frodig vegetation. Sejladsen er afbrudt af forskellige stop, med bad i en varm kilde og besøg i en grotte (medbring pandelampe). Overnat i en bivuak i telt ved floden.

Dag 8 – Ti-Lo-Su vandfald
Om morgenen afgang til fods gennem regnskoven, stejl klatring for at passere et lille pas, inden vi når frem til vandfaldene “Ti-Lo-Su”, de mest spektakulære i Thailand (3 timers vandring). Badning i gennemsigtige vandbassiner ved foden af vandfaldene. Om eftermiddagen er der 2 timers vandring til Karen-landsbyen Khota. Overnatning i en bambushytte i nærheden af et vandfald.

Dag 9 – Trekking og tur på elefant
Vandretur om morgenen (2.30 minutters gang). Picnicfrokost ved floden, derefter elefanttur (ca. 1 time) gennem junglen til Palatha-landsbyen. Tilbage i bil til Umphang via en skovvej. Overnatning på lodge.

D10 – Sukhothai på cykel
5 til 6 timers kørsel til Sukhothai, som var den første hovedstad i kongeriget Siam (13.-14. århundrede). Frokost undervejs.
Ankomst og besøg på cykel i Sukhothai Historical Park, et af de smukkeste arkæologiske steder i Thailand. Overnatning på hotel i Sukothai.

D-11 – Sukhothai / Bangkok / Koh Samet
Transfer til lufthavnen og fly til Bangkok. Derefter kørsel fra Bangkok til den lille havn Ban Phe i Rayong-regionen (2h30 kørsel), og bådoverfart (45 minutters bådtur) til øen Koh Samet. Frokost på egen hånd. Installation i bungalows i 3 nætter. Aftensmad og overnatning.

D-12 – øen Koh Samet
Om morgenen, bådtur rundt om øen og opdagelse af havbunden med maske og snorkel, svømning (2 timer). Tilbage til hotellet og fritid. Frokost til fri afbenyttelse. Aftensmad og overnatning på hotellet.

D-13 – Koh Samet Island
Fri dag (fri frokost). Middag og overnatning på hotellet.

Påkrævet udstyr

Medbring to stykker bagage (vægten af indskudsbagagen må under ingen omstændigheder overstige 20 kg):
1 stor rejsetaske
1 lille rygsæk til dagens ærinde
+ 1 let taske til opbevaring af dine ejendele i de 3 dage i Umphang (fra D7 til D9 – transporteres med køretøj eller elefant). En robust affaldspose er helt fint nok!

Anbefalet personligt udstyr
(Meget let tøj)
Shorts
T-shirts
Svømmedragt
Lette bomuldsbukser
1 regnkappe
En hætte
En trøje eller fleece til om aftenen (natten kan være kølig fra december til februar)
Solbriller
2 håndklæder: 1 til stranden og 1 til vask
Toiletartikler
Et lille personligt apotek (se listen under “sundhed”)
Lommelygte (praktisk pandelampe)
Maske og snorkel (kan lejes på stedet)
Svømmesko
Vandtætte poser til fotoudstyr

Til overnatning
For din komfort kan du medbringe et lagen.
Medbring en dyne med en komforttemperatur på ca. 10 °C i de koldeste måneder (december til februar).

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Vestlig morgenmad.
Thailandske retter: restauranter i Bangkok og under transporten.
I de etniske minoritetsbyer tilberedes måltider af gruppen.

Inkluderet med rejsen

Internationale flyvninger
Indenrigsflyvning Sukhotai / Bangkok
Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider undtagen de nedenfor nævnte
Kollektivt udstyr
Tilsyn
Alle de tjenester, der er angivet i programmet
Og hvis du har købt programmet med flyrejser: internationale flyrejser til og fra lufthavnen og lufthavnstransport.

Teknisk niveau

En vinteropdagelse i Thailand