Ankomst og afrejse

Hele teamet venter på dig søndag eftermiddag mellem kl. 14 og 18. Ankomst anbefales før kl. 18 for de første aktivitetsaftaler, dannelse af niveaugrupper. Fra kl. 19, informationsmøde, præsentation af teamet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.
Venligst informer os, hvis du ankommer efter kl. 20.

Shuttle transfer station i Bordeaux eller lufthavn: møde under punktet “Om opholdets adresse og adgang” eller kontakt lacanau.transfert@ucpa.asso.fr.

Morgenmad og frokost kl. 12 inkluderet.
Udtjekning fra værelserne kl. 10.
Slut på kurset efter frokosten.

Dag for dag program

Mandag – Første tennisundervisning med din instruktør om morgenen.
Mødet foregår med de cykler, der er stillet til rådighed, direkte på tennisbanerne beliggende inden for Ardilouses sportscenter.
Om eftermiddagen er det tid til en gå tur til surf skolen med din instruktør for at opleve de første glæder med surfing. Sidst på dagen, afslapning i baren og underholdende aften.

Tirsdag – Tennisundervisning om morgenen eller eftermiddagen. Den anden halvdel af dagen er dedikeret til surfing og giver dig mulighed for at forbedre dine grundlæggende færdigheder, hvor instruktøren personliggør hans råd så meget som muligt.
Om aftenen, afhængigt af perioden, er der en tur til byens centrum eller et event på golfbanen arrangeret.

Onsdag – En stille dag for at lade din krop komme sig.
Du kan slentre langs havet eller nyde smukke gåture midt i den store fyrreskov. Om aftenen er det tid til at mødes i baren for at få en drink, spise noget, og derefter deltage i den foreslået aften.

Torsdag – Vi finjusterer vores tennis spil og strategi. Om eftermiddagen, tilbage til surf skolen, på stranden, overfor spot. Torsdags sessionen kan hjælpe dig med at personliggøre dine boardvalg eller baner lidt mere på instruktørens råd. Fra 18h vil aktiviteter blive tilbudt hele aftenen.

Fredag – Sidste dag for at få mest muligt ud af rådene i tennis og surfing. Fra 19h, vil din instruktør vente på dig på terrassen for en opsummering af ugen efterfulgt af en sidste aften fuld af overraskelser.

I tilfælde af dårlige vejrforhold vil tennisundervisningen, uden for juli og august, finde sted på indendørsbaner, på syntetisk ler.

Denne programstruktur gives kun til orienteringsformål.
Den kan blive ændret eller tilpasset, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrbetingelser. I så fald er det kun UCPA-ledelsen der er berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Programmet kan også tilpasses efter deltageernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dit skiftetøj, personlige effekter, håndklæder, flip-flops.
Et par gode sneakers, et håndklæde, en vandflaske til tennis. En badedragt, et håndklæde, til surfing.
Der er lagner til rådighed.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Mellem ocean og fyrreskov, varier følelserne: Surf og Tennis