Ankomst og afrejse

Velkomst og tildeling af boliger fra kl. 8.
Gåtur for at få frisk luft kl. 11. Lær din gruppe at kende ved at deltage i en lille orienteringsløb kl. 14.
Åbningsmøde for opholdet kl. 17.30 efterfulgt af en velkomstdrink.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme aftenen før, bedes du møde op i sportslandsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.
Hvis du tror, du vil ankomme sent, bedes du kontakte centeret for at få indgangsdørernes kode, og en kuvert vil vente på dig i receptionen.

Opholdet slutter lørdag kl. 14 efter frokost.

Dag for dag program

Fra mandag til fredag vil instruktøren sammen med dig fastlægge dine mål for opholdet, og dine sessioner vil blive organiseret forskelligt afhængigt af niveauer.

Vi vil give dig udstyr, der er i overensstemmelse med dit niveau af praksis, lette bolde kan bruges til begyndere med områder, hvis dimensioner vil blive indrettet.
Instruktørerne vil organisere sessionerne i henhold til dine forventninger, de fastsatte mål og især ifølge dine ønsker, så du hurtigt kan udvikle selvstændighed.
En legende turnering pr. niveau vil blive organiseret i løbet af ugen (efter aftale med hver udøver) så du kan sætte dig i målernes sted og for konkurrenterne vil kunne komme i modstand mod spillere på dit niveau.

Spillets glæde vil altid blive sat på plads af det pædagogiske team, hvor udvekslinger vil bliver prioriteret for at lade dig øve sikkert ifølge dit niveau i praksis.

Vi inviterer og træner dig til at være opmærksom på gruppen og opmærksom på dem omkring dig for at vække dine sanser til en kollektiv praksis rig på fremgang i spillets glæde.

I slutningen af opholdet vil du normalt være i stand til at udveksle for begyndere og for stærkere niveau-udøvere, vil du have gjort fremskridt på de mål, der blev fastsat i starten af opholdet.

Du vil have 6 sessioner organiseret i løbet af ugen, hvis vejret tillader det.
Du vil også kunne øve frit spil med partnere efter dit valg i løbet af ugen.
En turnering vil blive organiseret såvel som tennisanimationer som udfordringskampe lærer / studerende og demonstrationer af trænere.

Gennemførelsen af dette program er angivet som vejledende.
Det kan blive ændret eller tilrettelagt, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun ledelsen af UCPA berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tennissko med flad sål.
Hvis du ejer et par vandrestøvler, skal du overveje at medbringe dem samt: regntøj, varmt tøj (sweater eller fleece), joggingbukser, drikkeflaske (eller plastflaske).

10 baner (grønt sæt).
Rackets og bolde.

Forplejning

Selvbetjeningsbuffet.
Alle måltider er vegetariske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
6 tennissessioner

Teknisk niveau

Nyd din ferie for at opdage eller perfektionere dine bedste træk!!!