Ankomst og afrejse

Centrets reception er åben søndag fra kl. 8.30 til 18.00. Hvis du ankommer om morgenen, kan du i dit eget tempo opdage Contamines-stedet eller nyde swimmingpoolen.
I det sene eftermiddag, mødes med sportsbyens team for en velkomstdrink, det første hyggelige øjeblik for at præsentere dig for dit ophold og svare på eventuelle spørgsmål.

Hvis du vælger muligheden for at ankomme dagen før, byder sportsbyen dig velkommen lørdag mellem kl. 17.00 og 19.00.
Hvis du ankommer efter kl. 19.00, bedes du venligst informere sportsbyens reception.

Opholdet slutter lørdag kl. 14 efter frokosten. Værelserne skal forlades om formiddagen. Der er ingen mulighed for at tilbringe en ekstra nat på sportsbyen ved opholdets afslutning.

Dag for dag program

Ophold på en uge inkluderende 5 tennissessioner, 4 valgfrie aktivitetssessioner og en biathlonsession.
Fra mandag til fredag – Teknisk progression i tennis med sessioner organiseret i halve dage. Resten af tiden kan du tilmelde dig de forskellige aktiviteter, der tilbydes på centret. Onsdag formiddag er der en introduktion til biathlon (en hyggelig og samlende gruppeoplevelse).

I din fritid kan du nyde det omkringliggende bjerglandskab eller slappe af ved poolen!

Denne programforløb gives som vejledende.
Det kan blive ændret eller tilpasses, afhængig af tekniske krav, sikkerhedshensyn eller aktuelle vejrmæssige forhold. I dette tilfælde er kun UCPAs ledere autoriserede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Traditionelt udstyr til udendørs sport.
Kasket eller tørklæde, solbriller, vandtæt jakke (Gore-Tex type), varmt tøj, shorts, badedragt, badehåndklæde, drikkeflaske, lufttæt beholder til picnic, kniv, plastik skål og bestik, lille medicinskits.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Du ønsker at fordybe dig i din tennispraksis i et betagende miljø, dette kursus er lavet til dig!