Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 10. Ankomst anbefales dog inden kl. 16.30 til en harmoniserings session: præsentation af programmet ved instruktørerne, dannelse af grupper, En ketcher vil blive udlånt til dig for hele opholdets varighed.
Fra kl. 19, velkomsttale, præsentation af holdet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.
Hvis du ankommer efter kl. 20, skal du venligst informere os inden lørdag kl. 19.30.

Hvis du har købt muligheden for ankomst aftenen før, skal du venligst melde dig på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 17 og kl. 20.

Morgenmad og frokost er inkluderet.
Værelserne skal ryddes lørdag inden kl. 13.30.
Kurset slutter kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Første tennissession med vores ekspertteam om morgenen eller om eftermiddagen. Du adresserer eller genoptager grundlæggende tennis og du fastsætter dine ugentlige mål med din instruktør. Mødet foregår direkte på tennisbanerne beliggende på sportsbyen. Efter sessionen, fri leg afhængigt af tilgængeligheden af banerne, afslapning eller strand afhængigt af dit ønske.
Fra kl. 18 vil der blive foreslået aktiviteter hele aftenen.

Tirsdag – Tennissession om morgenen eller om eftermiddagen. Din instruktør individualiserer sine råd, så du kan gøre fremskridt i dit eget tempo. De første to dage er dedikeret til bagbundsspillet. Det er også begyndelsen på den ugentlige venskabelige turnering. På den anden halvdel af dagen, kan du prøve minigolf 18 huller i Baganais, og måske følge op med en golfopdagelse (mod ekstra betaling). Om aftenen, afhængigt af perioden, er der organiseret en tur til bycentrum eller en arrangementaften på golfbanen eller i sportsbyen.

Onsdag – Tennissession om morgenen. Om eftermiddagen kan du prøve den mest populære sport på den Atlaniske kyst: Surf (mod ekstra gebyr).

Torsdag – Vi finpudser vores spil og strategi for at opnå mere selvstændighed med det råd, der gives af din træner. Om morgenen eller eftermiddagen, nyd havet, eller hvis du har lejet en cykel, opdag det store netværk af cykelstier, der ligger i hjertet af fyrretræerne. Fra kl. 18 vil der blive foreslået aktiviteter hele aftenen.

Fredag – Sidste session for at få så mange råd som muligt. Morgen eller eftermiddag afslapning, strand eller tur før turneringens finale i slutningen af eftermiddagen. Fra kl. 19, din instruktør venter dig på terrassen til en gennemgang af ugen ledsaget af en tapas snack. Måltid og temaaften og den sidste aften fuld af overraskelser.

I tilfælde af dårlige vejrforhold vil kurserne, undtagen i juli og august, finde sted på overdækkede baner, på syntetisk ler.

Dette program er indikativt.
Det kan blive ændret eller tilpasset, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA-ledelse, der har autoritet til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tænk på at tage et godt par sneakers og en flaske vand med. Tag skiftetøj, personlige ejendele, håndklæder og flippelopper med. Medbring en mindre hængelås for at sikre værdigenstande i dit skab. Sengetøj er inkluderet.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.
Wilson-udstyr

Forplejning

Et venligt og hyggeligt team!
Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden er tilpasset rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg, der opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Fuldpension i form af buffeter, selvbetjening. Ved hver service:
Kolde buffeter med råkost, blandede salater.
Pasta-buffet.
Varme buffeter: en fisk, et kød, en grøntsag og en stivelse ved hvert måltid.
Desserter: mejeriprodukter, frugt, is, kokkens forslag (kager…).
Grill afhængigt af vejret.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 tennissessioner
1 adgang til 18-hullers minigolfbanen i Baganais.
Udstyr og tilsyn til tennisaktiviteterne
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et tennis- og afslapningsophold i Lacanau, mellem fyrreskov og hav