Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 10.

Det anbefales dog at ankomme før kl. 16.30 for en harmoniserende tennissession: præsentation af programmet af instruktørerne, dannelse af grupper… En ketsjer vil blive udlånt til dig for hele opholdets varighed.

Fra kl. 19, vil der være velkomsttale, præsentation af holdet, der vil ledsage dig under hele dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.
Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst informere os før kl. 19.30 lørdag.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme aftenen før, bedes du præsentere dig i sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Morgenmad og frokost er inkluderet.
Værelserne skal forlades inden kl. 13.30.
Kurset slutter kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Første lektion med vores tennisteam om morgenen. Aftaler er direkte på tennisbanerne, der er beliggende på sportsbyen. Som i golf sætter du dine mål for ugen med hjælp fra en instruktør. Vores hyggelige køkkenteam venter på dig for at genoplade. Om eftermiddagen, mødes vi på golfskolen, der ligger 15 minutters gang væk med din instruktør for at lære eller gennemgå grundlaget og fastslå dit niveau. Fra kl. 18 er der strækøvelser og underholdning hele aftenen.

Tirsdag – Tenniskursus om morgenen eller eftermiddagen. Den anden halvdel af dagen er dedikeret til golf og giver dig mulighed for at forfine dine færdigheder og din instruktør til at individualisere hans rådgivning. Du kan derefter fortsætte med at slå bolde på øvebanen og de 9-hullers kompaktbane i Baganais. Om aftenen, afhængig af perioden, er der en tur til byens centrum eller en begivenhed på golfbanen eller i sportsbyen.

Onsdag – En dag uden overvågede sportslige aktiviteter for at genoplade batterierne. For mere sport kan du prøve wakeboarding eller surfing (ekstra gebyr), eller fortsætte med at forbedre dine tennis- og golffærdigheder på egen hånd takket være fri adgang til tennisbanerne og øvebanen og 9-hullers kompaktbane i Baganais. Om eftermiddagen kan du slentre langs havet, i badebyen eller få frisk luft i den store fyrreskov. Om aftenen venter vi på dig i baren for at få en drink, spise og derefter deltage i de foreslåede aktiviteter.

Torsdag – Vi forfiner vores tennisspil og -strategi. Om eftermiddagen, tilbage til golfskolen for en ledsaget runde eller personlig træning. Fra kl. 18 er der underholdning hele aftenen.

Fredag – Sidste dag til at få maksimale råd indenfor begge discipliner. En sidste tur for at få frisk luft i fyrreskoven og ved havet. Fra kl. 19 venter din instruktør på dig på terrassen for en ugebaseret briefing, med tapas. Måltid og temaaften. Sidste aften fuld af overraskelser.

I tilfælde af dårlige vejrforhold vil tenniskurserne, undtagen i juli og august, blive afholdt på indendørs baner på syntetisk ler.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller tilpasses baseret på tekniske krav, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA-ledelsen autoriseret til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses afhængigt af deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Et godt par sneakers, et håndklæde, en vandflaske. Forbered dit skiftetøj, personlige effekter, håndklæder, flip-flops. Forbered en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab. Lagnerne er inkluderet.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Et venligt og hyggeligt team!
Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden er tilpasset rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg, der opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Fuldpension i form af buffeter, selvbetjening. Ved hver service:
Kolde buffeter med råkost, blandede salater.
Pasta-buffet.
Varme buffeter: en fisk, et kød, en grøntsag og en stivelse.
Desserter: mejeriprodukter, frugt, is, forslag fra kokken (kager osv.).
Grill afhængigt af vejret.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
4 golfsessioner
4 tennisture
Udstyr og tilsyn til de planlagte sessioner
Ubegrænset adgang til golfbanen i Baganais
Adgang til tennisbanerne hele dagen, afhængigt af tilgængelighed.
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

For sportsentusiaster med fokus på boldspil på det mytiske sted i Lacanau