Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig søndag eftermiddag mellem kl. 14 og 18.
Det anbefales at ankomme før kl. 18 til det første aktivitetsmøde, uddeling af udstyr og dannelse af niveau-grupper. Fra kl. 19 vil der være et informationsmøde, præsentation af holdet, der vil følge dig gennem hele dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.
Giv venligst besked, hvis du ankommer efter kl. 20.

Restaurering i form af brunch fra kl. 9 til 11.30
Værelserne skal forlades inden kl. 11
Kurset slutter kl. 12.

Dag for dag program

Mandag – I selskab med jeres instruktører, tager I afsted i minibus fra surf huset retning mod Lacanau Ocean strandene for jeres første surf session for ugen.
Sessionerne er designet til at fremme individuel fremgang og en positiv gruppe dynamik. En session om morgenen, en om eftermiddagen og imellem disse to vender i tilbage til surf huset for frokost lavet af Kelly, lederen af surf huset. I slutningen af dagen, nyd de fælles afslapnings- og afkoblingsområder til at diskutere jeres første glidende fornemmelser.

Tirsdag – Vi finpudser de grundlæggende færdigheder og drager fordel af individuel rådgivning. Der er planlagt to lektioner i løbet af dagen. Om aftenen, video feedback med jeres instruktør.

Onsdag – En lidt mere afslappende dag: afslapning om morgenen. Ingen struktureret surf for at give din krop tid til at komme sig og lade dig nyde de cykelstier og fyrreskove i nærheden.
Om eftermiddagen, tilbage på stedet for din daglige surf session.
Om aftenen, mødes på beachvolley banen for en venlig turnering.

Torsdag – Surf om morgenen og eftermiddagen.

Fredag – Sidste surf dag! I dag, bruger du alle de gode råd fra instruktørerne til at ride bølgerne. Fra kl. 19, mødes på terrassen på Surf House, til en ugentlig opsummering. Måltider og sidste aften.

Cykeludlejning til at udforske området er stærkt anbefalet. For surf sessioner, rejse i minibus.

Dette program er kun til orientering.
Det kan ændres eller tilpasses, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedsbehov eller de aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde, er det kun Surf House-lederne der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses afhængigt af deltagerne tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dit skiftetøj, personlige ejendele, håndklæder, flip-flops, badedragt, håndklæde og solcreme.
Lagnerne er forsynet.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Et 100% surfophold på det mytiske sted i Lacanau