Ankomst og afrejse

Ankomst søndag kl. 18.00 til surfinghuset. Hvis du har brug for en transfer, skal du sørge for at ankomme til stationen sidst på dagen for at lette gruppetransporten.

Afrejse fredag kl. 17.00 fra surfcampen, hvis du har brug for transfer, skal du sørge for at ankomme til stationen sidst på dagen for at lette gruppetransporten.

Dag for dag program

Morgenmad kl. 8.00, afgang til surfing kl. 9.30 og hjemkomst kl. 12.30 til en varm frokost kl. 12.30. Eftermiddagen er fri til at slappe af eller surfe.

Påkrævet udstyr

Personligt udstyr til surfing. Håndklæde og toiletartikler.

Et bredt udvalg af udstyr, herunder 180 brætter og 250 våddragter. Der er derfor masser af udstyr til begyndere og dem, der ønsker at forbedre deres færdigheder.

Forplejning

Julien, din fransk-nydsjællandske vært, tilbyder dig et bredt udvalg af mad tilpasset sporten med et udvalg af lokale og økologiske produkter. Han vil gøre sit yderste for at gøre oplevelsen efter surfing så behagelig som muligt ved at dele sin passion for havet, musikken og det hyggelige køkken med dig! Måske får du endda chancen for at se ham DJ’e på Café Local, en anden oplevelse, som du ikke må gå glip af i Bigouden!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Transport fra Quimper station til Surf House
5 sessioner af 2 timers surfing, surfudstyr til rådighed uden for sessionerne
Cykler til rådighed for at køre til surfsessionerne

Teknisk niveau

Surfing på det mytiske sted i Finistère