Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes du gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness…
Fra kl. 18:30 er der præsentation af holdet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold. Lige efter, møde med din instruktør for at diskutere ugens program før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst informere os.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, vil vi byde dig velkommen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den ekstraordinære omgivelser en sidste gang. Slutningen af opholdet er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Efter 25 minutter på cykel, opdag “LE spot du Crohot”. Mød din instruktør, der vil følge dig hele ugen. For ham er det lige så vigtigt at dele teamånden som at hjælpe hver surfer med at forbedre sig i sit eget tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og vurdere dit eget progression niveau, før du tager fat på Atlanterhavets bølger. Tilbage i sportsbyen, hvorfor så ikke prøve “cata” eller “wake”, takket være vores opdagelser (mod ekstra betaling). Om aftenen mødes alle for en ny aktivitet. Et godt måltid, på terrassen med udsigt over stranden, vil det så være tid til at starte aftenens underholdning, foreslået af vores team.

Tirsdag – Din anden dag giver dig mulighed for at finjustere dine færdigheder, og din instruktør at individualisere hans rådgivning på en tilgængelig og naturlig strand. Ved søen, nyd at spille beachvolley eller bare slap af. Efter sporten, vores sejlerteam venter på dig ved spidsen for en enestående vandaktivitet. Du tester i en idyllisk ramme, de nye tendenser og de nye bræt fra vores venner “sejlere”. Om aftenen, direkte på terrassen kan en koncert blive foreslået, inden for rammerne af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor danseaften.

Onsdag – Aftenen er ofte rig på følelser, så vi foreslår en roligere formiddag på Bombannes-stedet. Vores cateringteam tilbyder en brunch for dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen er en ny surf session venter på dig. For at nyde omgivelserne fuldt ud er der planlagt en lille aperitif direkte på stedet! Tilbage i sportsbyen venter en ny aften på dig…

Torsdag – I dag er en ny lektion planlagt med din instruktør, om morgenen eller eftermiddagen. Torsdagens sessioner kan give dig mulighed for at personliggøre dine valg af bræt eller ruter, baseret på råd fra dine partnere og trænerteamet. I 5-7 gør wake-teamet dig drømmende ved at vise en demo fuld af tricks og dynamik, lige foran sportsbyen! Med denne tone lover aftenen at være velunderholdt.

Fredag – Ugens sidste session! Du anvender alle de gode råd givet af din surfinstruktør gennem hele opholdet. Fra kl. 18.30 samles alle grupper på terrassen til ugens samling. Vores cateringteam tilbyder en festlig buffet på terrassen, inden vi går videre til den legendariske sidste aften “Bombannesque”.

Programmets forløb er omtrentligt.
Det kan ændres eller tilpasses, afhængigt af tekniske krav, sikkerhedskrav, eller de aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA-ledelsen autoriseret til at tage de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i henhold til deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par slidte sko til vandsport og cykelture. Forudse solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 surfsessioner med en instruktør
Lån af surfingudstyr under de planlagte sessioner
Lån af en cykel i hele opholdets varighed
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Surf og afslapning mellem Bombannes-søen og det vilde spot ved Crohot des Cavales