Ankomst og afrejse

Velkomst og tildeling af boliger fra kl. 8.
En iltgivende vandretur er arrangeret kl. 11. Kl. 15 får du mulighed for at blive bekendt med din gruppe gennem en orienteringsløb.

Fra kl. 18 er der informationsmøde og præsentation af det team, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, skal du melde din ankomst til sportsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme sent, skal du kontakte centret for at få indgangsdørenes kode, en kuvert vil vente på dig i receptionen.

Opholdet slutter lørdag kl. 14 efter frokosten.

Dag for dag program

Mandag morgen – Uddeling af udstyr, justering af mountainbikes og vurdering af niveauer, efterfulgt af en teknisk formiddag omkring forskellige emner: bremser, balance og styring. Der vil kunne foretages harmonisering af grupperne baseret på niveauer.

Tirsdag – Din gruppe og du bruger dagen på at udforske Briançons fæstninger (35 km / 500 m D+) eller Serre-Chevalier dalen (25 km / 300 m D+ )

Onsdag – Du bruger denne frie dag til at nyde sportsbyens swimmingpool, udforske området eller slappe af. Du kan også deltage i en valgfri aktivitet (med ekstrabetaling og afhængigt af ledige pladser).

Torsdag – Din gruppe bliver sat af på toppen af Granon passet til en første tur fulgt af nedstigning gennem Saint Joseph skoven. De fremskridt, du har gjort, vil blive sat i praksis på denne betydningsfulde enduro rute. (30 km / 500 m D+ / 1500 m D-)

Fredag – Den sidste dag på dit ophold hvor du igen kan nyde din fri tid (svømmebassin, udforske området, valgfri aktivitet afhængig af ledige pladser).

Sørg for at tjekke kravene til fysisk og teknisk niveau for opholdet. Hvis du ikke har niveauet, kan vi ikke altid tilbyde dig et andet program.

Programmets forløb er givet som en indikation.
Det kan blive ændret eller tilpasset afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrmæssige forhold. I dette tilfælde er det kun lederne af UCPA-rammen der er autoriseret til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tøj til mountainbiking:
– Sportssko med flade såler
– Baggy shorts
– Langærmet trøje
– Lange fingerhandsker
– Mountainbike maske (eller ski)
– Let fleece
– Vindtæt jakke
– Drikkedunk eller vandblære
– Lille kit (solcreme, læbepomade, bandager)

Typisk indhold:
– Personlig medicin, hvis du er udsat for bestemte lidelser (allergier, etc.).
– Noget til at forebygge og behandle blærer.
– Noget til at rense små sår: kompresser.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter.

Rådfør dig med din læge og apoteker.

Udlån af teknisk udstyr :
– MOUNTAINBIKE
– Beskyttelsesjakke
– Knæbeskyttere
– hjelm

Forplejning

Selvbetjeningsbuffet.
Alle måltider er vegetariske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Underholdning
Lokale overførsler
4,5 dages Enduro mountainbiking

Teknisk niveau

Mødestedet for 18-30 årige i Serre-Chevalier