Ankomst og afrejse

Velkomst i sportslandsbyen af vores team fra kl. 9 (det anbefales at ankomme senest kl. 16). Efter installationen vil du opdage sportslandsbyen og de forskellige sportsspot. Aktivitetsmøde og uddeling af en del af udstyret (undtagen surf) i slutningen af dagen. Omkring kl. 19 tilbydes en velkomstdrink. Middag og underholdning om aftenen.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme aftenen før, bedes du møde op i sportslandsbyen lørdag mellem kl. 18.30 og 20. En god middag er planlagt for at starte i godt humør. Den næste morgen fortsættes dynamikken i træningen med teamet fra sportslandsbyen.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret i samme værelse som dine venner, anbefaler vi, at du tager kontakt til sportslandsbyen før din ankomst.

Sidste formiddag, blid opvågning. Lidt hjælp vil blive bedt om for at aflevere dit værelse og udstyr tilbage.
Måltid og slutning af kurset kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Første surf-session på Soustons-spot, som vil blive placeret på det bedste tidspunkt i tidevandet afhængigt af dagens betingelser og dit niveau. Du fortsætter den anden halvdel af dagen med en katamaran-session på Soustons-søen.

Tirsdag – Du går tilbage til at surfe med nogle grundlæggende færdigheder, der blev erhvervet dagen før, både i surfing og carving. Sessionen vil finde sted om morgenen eller om eftermiddagen afhængigt af betingelserne og tidevandet den dag.

Onsdag – Anden katamaran-session.

Torsdag – Skiftevis om morgenen eller om eftermiddagen: Surf på Soustons-spot og tur i skoven på en afmærket rute på styret af en elektrisk fed cykel. Denne nye aktivitet vil fortrylle dig med sin tilgængelighed og miljøet i den Landaise skov.

Fredag – Surf-sessioner

Udover dit program kan du nyde faciliteterne og udstyret i sportslandsbyen eller i nærheden (tennis, svømning, beachvolley, golf, carving…)

Gennemførelsen af dette program er givet som en indikation.
Det kan undergå ændringer eller justeringer afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA’s ansvarlige personer bemyndigede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dit skiftetøj, personlige ejendele, håndklæder. Regntøj som K-way i tilfælde af regn. Forudse også et par vandsko (gamle tennissko) til aktiviteter i havsøen.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
4 surfing-sessioner
2 sessioner på katamaran
1 session på elektrisk Fat Bike
Tilsyn og udstyr til de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Surf og multisport mellem skov, sø og hav.