Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 14.00.
Udlevering af udstyr, om nødvendigt, fra kl. 16.00.
Forslag til aktiviteter, der skal udføres selvstændigt søndag eftermiddag.
Møde for at præsentere opholdet kl. 18.00, efterfulgt af en velkomstdrink og en præsentation af jeres program.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du give os besked. Efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på med alle oplysninger om din indkvartering og mødestederne for den følgende dag være tilgængelig i en kurv i receptionen. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du møde op i sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 19.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Gratis morgen. Marked i Saint-Lary.
Opholdet slutter lørdag kl. 14.00 efter frokost.
Du vil blive bedt om at bidrage til rengøring, udskiftning af brugte lagner med en ren pakke og oprydning af dit værelse.

Dag for dag program

Mandag til fredag – 6 aktiviteter til opdagelse:

Canyoning – 1 magisk dag i Spanien (Massif du Mont Perdu), et utroligt panorama, i hjertet af smukke kalkstenskløfter med krystalklart turkisblåt vand… med picnic.

Paragliding – 1 dag med opdagelse af aktiviteten på en skolebakke (det er ikke en to-sædet, du er skuespilleren…). En dag fuld af minder og store fornemmelser, med picnic.

White water – Opdagelse af 2 medier (rafting og hydrospeed) i 2 sessioner på 1 time til 2 timer, herunder udstyr, rådgivning og nedkørsel af floden. Måltid i sportsbyen.

Vandretur i højden til Pic de Madamète (2660 m). Få lidt højde og nyd dette vidunder, naturreservatet Néouvielle med sin luft, sine dufte, sine unikke fyrretræer og sine mange søer med gennemsigtigt og rent vand. Picnic, men også et håndklæde og badetøj (mulighed for at svømme).

Elektrisk mountainbike (E-bike) – En rundtur på mellem 2 og 2,5 timer på en balkon omkring landsbyen Saint-Lary. Måltid i sportsbyen. E-bike (elektrisk mountainbike) giver dig mulighed for at køre længere for den samme indsats, så det giver dig flere stier, flere landskaber, mere sjov… Stadig sporty, men mere tilgængelig.

Eventyrkursus – 1 session på 2 timer på et usædvanligt og originalt kursus, en blanding mellem via ferrata og et kursus i træerne over en kløft. Måltid i sportsbyen.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), sweatshirt, vandtæt jakke, shorts, badetøj, lærredsbukser, strømpebukser eller træningsbukser, cykel- eller windsurfinghandsker til canyon-aktiviteten, håndklæder. Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Vigtige oplysninger:
1 par terrængående sko eller vandresko og et par gamle sko (med pigge til løb) til vandet. Håndklæde, vandflaske eller plastflaske. 1 lille plastkasse til picnic (af typen “Tupperware”), 1 lille isotermisk pose med eutektisk plade.

Alt det tekniske udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA eller tjenesteudbyderen: mountainbike, våddragt, rygsæk, hjelm osv.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
10 multisportsessioner

Teknisk niveau

Et maksimum af sport og fornemmelser i hjertet af Pyrenæerne!