Ankomst og afrejse

Reception på søndag mellem 16 og 18.00.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, kan du ankomme til centret aftenen før fra kl. 18.00.
Ved sen ankomst efterlader vi en kuvert til dig, så du kan finde dit værelse.

Den første aften er afsat til videnslege for at skabe en varm atmosfære hele ugen igennem.

Ugens sidste morgenmad. Nøglerne udleveres mellem kl. 9 og 11.
Der er en shuttlebus mellem centrum og Langeac station.

Dag for dag program

I løbet af din uge :

Dag 1 – Sammen med din canyoninginstruktør tilbringer du dagen i Rouchoux Canyon, hvor der er abseiling, naturlige rutsjebaner, spring og en vandretur på programmet.

Dag 2 – Dagsvandring omkring Prades til Notre Dame d’Estours (14 km, +/- 580 m).

Dag 3 – Dagsrafting på en 12 km lang rute fra Monistrol d’Allier til Prades i de enestående kløfter i Haut-Allier med klasse III-rapider. Opdagelse af de basaltiske orgler.

Dag 4 – Morgenindvielse i en Airboat på Allier ved foden af Servières-klippen i Prades og dens storslåede basaltorgler. Om eftermiddagen, 8 km nedtur mellem udgangen af Gorges du Haut-Allier og Val d’Allier.

Dag 5 – Dag med klatring. Efter en vandretur vil du opleve klatring på granit. Indledning for begyndere. Instruktøren tilpasser sig til det niveau, som hver enkelt af jer har.

Dette program er givet som en indikation. Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Du bedes medbringe dine personlige ejendele, håndklæder og toiletartikler.
Der er sengelinned og lagner til rådighed.
Til vandaktiviteter skal du medbringe sko, der sidder godt på fødderne, og som kan gå i vandet, samt en vindjakke, f.eks. en K-Way. Hvis du bruger briller (solbriller eller briller), skal du huske at medbringe en snor til at fastgøre dem, da det er meget let at miste dem på vandet.
Medbring også en lille rygsæk til at bære dine personlige ejendele til aktivitetsstederne.
Hvis du ønsker det, kan du også medbringe en lille hængelås til at låse din garderobe med.
Der er ingen mulighed for at hæve penge eller bruge bankkort i Prades. Husk at medbringe kontanter eller checks, hvis du ønsker at foretage indkøb på stedet. Kreditkort accepteres ikke på centret.
Der er en bar til rådighed.

UCPA stiller udstyr til rådighed til sportsaktiviteter. Både, våddragter, sikkerhedsudstyr, klatreudstyr, vandrestave osv.

Forplejning

Forplejningen finder sted i UCPA Haut-Allier-centret. En selvbetjeningsrestaurant med alt hvad du kan spise, hvor du kan vælge mellem tre til fire forretter, en hovedret (stivelse, grøntsager, kød og fisk ved hvert måltid), ost og flere desserter ved hvert måltid.

Afhængigt af aktiviteterne kan der arrangeres en picnic i Alliers kløfter.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
10 multisportsessioner

Teknisk niveau

Der er garanti for sensationer på denne multisportsferie i det fri.