Ankomst og afrejse

Vi byder dig velkommen om søndagen mellem kl. 10 og 17. Du kan nyde sportslandsbyens faciliteter: swimmingpool, badminton, agore rum, petanquebane…
I slutningen af eftermiddagen møder du dine sportsguider til diskussion, møder og præsentation af dit ugeprogram.
Adgang til sportslandsbyen er åben lørdag og søndag. Den lukker kl. 22 med en adgangskode de andre dage i ugen.

Hvis du har købt optionen for at ankomme aftenen før, bedes du præsentere dig i sportslandsbyen Arcs mellem kl. 17 og 19 lørdag.

Lørdag morgen afslapning, swimmingpool, badminton, petanque, uorganiseret gåtur, besøg til Arcs stationen… det er din tur! Sidste frokost fra kl. 12.
Opholdet slutter lørdag før kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Afgang til en vandretur med overnatning i bivuak i alperne.

Tirsdag morgen – Tilbagevenden fra vandretur/bivuak til sportslandsbyen Arcs. Fri eftermiddag eller valgfri aktiviteter, der kræver tilmelding.

Onsdag morgen – Downhill løbehjul. Kender du downhill mountainbike? Downhill løbehjul er både sjovt og tilgængeligt for denne adrenalinfyldte aktivitet. Fri eftermiddag med mulighed for at deltage i valgfri aktiviteter med tilmelding.

Torsdag morgen – Tree top klatring. Test din fleksibilitet, engagement, og din frygt for højder ved at klatre i træerne. Abernes bro, svævebane, edderkoppenet… et bredt udbud af ting, der lader dig brænde energi af og have det sjovt. Fri eftermiddag med mulighed for at deltage i valgfri aktiviteter, der kræver tilmelding.

Fredag morgen – Rafting på Isère, den flod, der er kendt for det. For at opdage flod-aktiviteter på en sjov måde, er rafting utvivlsomt den bedste måde at opdage det på. Eftermiddag – Stand up paddle, du fortsætter på vandet, men individuelt ved at teste din balance og din “padleteknik”.

Afviklingen af dette program er givet som en indikation. Det kan blive ændret eller tilpasset, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA-lederne kvalificeret til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses afhængigt af deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Sørg for at du har det nødvendige niveau for denne lejr… hvis du ikke har det nødvendige niveau, vil du ikke kunne blive i denne lejr, og vi vil ikke altid være i stand til at finde plads til dig i en anden gruppe.

Påkrævet udstyr

Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirts, åndbar langærmet trøje (type Odlo, Capilène, Carline), fleecejakke eller tyk sweater, vandtæt jakke (type Goretex eller K-way), shorts, badedragt, bukser i lærred, træningssko til at gå i vandet, vandflaske eller plastflaske på mindst 1 liter, en lille boks type “tupperware” til din picnic salat, bestik, en kniv, en lille frysepose til dagens snacks, en skraldepose til at beskytte dine ting i din rygsæk, toilettaske og håndklæde. En “sovepose” til bivuak (et lagenpose som du glider ind i den dunpose, vi vil låne dig), hovedlygte til bivuak. Ørepropper. Lommepenge og identitetskort.
Til løbehjulet: cykelhandsker for din sikkerhed!
Til vildt vand: K-way, skiftetøj, træningssko, ekstra sneakers eller vandsko.
Glem ikke en hængelås til dit individuelle skab.

Førstehjælpstaske
Vi opfordrer dig til at have en lille personlig førstehjælpstaske med.

Typisk indhold
– Personlige medikamenter, hvis du har specielle lidelser (allergier osv.).
– Noget for at forebygge og behandle vabler.
– Noget for at lindre problemer med ankler og knæ: “Elasto” type bandager.
– Noget til at rengøre små sår: kompresser.
– Solbeskyttelse til huden og læberne.
– Noget til at lindre maveproblemer på grund af kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og muskelømhed.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apotek om råd, og husk at du skal bære din medicin, så tag kun det mest nødvendige med.

Alle materialer til aktiviteterne stilles til rådighed.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad om søndagen til frokost om lørdagen.
Måltiderne er til selvbetjening. Du bedes venligst rydde og rengøre dit bord.
Dit program kan omfatte kolde måltider. Tag en vandflaske (1,5 l) med. For at undgå engangsmad bedes du tage en plastikskål, der kan lukkes (tupperware-type), plastikbestik, små poser med lynlås, stor genbrugspose …
Drikkevarer er ikke inkluderet.

Til dagens aktiviteter er der mad til rådighed. Men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, bedes du medbringe noget!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
7 multisportsessioner

Teknisk niveau

Et multisports ophold i dit eget tempo.