Ankomst og afrejse

Mandag – velkomst kl. 8.30 på UCPA-centret.

Alle dage er kontinuerlige, med en picnic-pause på stedet, hvor vi praktiserer.

Du skal gå til en første halvdags klatring for at gøre dig fortrolig med højden og sikkerhedsreglerne.
Efter picnicen vil du prøve stand up paddle, mens du på en legende måde opdager Sormiou bugten og dens fisk.

Fredag – Afslut ugen med en dag med klatring for at udfordre dig selv og opdage den fulde skønhed af denne sport. Vi vil tage dig med på denne lejlighed til at klatre på Pouce-klippen i Sormiou. Klatreruterne der, er mellem 10 og 20 meter. De er meget veludstyrede, og der er forskellige niveauer. Det vil være det perfekte sted for en introduktion og en dag fuld af følelser. Tilbagevenden til sportsbyen er planlagt til kl. 16.

Derefter tider for at returnere det lånte udstyr, for at dele en sidste debriefing med gruppen, vil det være tid til at sige farvel til din instruktør og betale for eventuelle køb (bar, butik…).

Dette programs forløb gives kun til orientering.
Det kan ændres eller justeres, afhængig af tekniske krav, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA’s ledelse berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau. For info er aktiviteten ikke obligatorisk, du kan hvis du ønsker det, nyde centret og stranden.

Dag for dag program

Tirsdag – Efter at have brugt lidt tid på at gøre dig fortrolig med din båd, søvejledningen og de første sikkerhedsregler, mens du opdager Sormiou-kløften og dens Capelan-grotte, vil du sætte ud i havkajak for at udforske Morgiou, dens blå grotte og dens lille fiskerihavn.

Onsdag – En dag fuld af eventyr venter på dig. Du vil begive dig ud på “svimmelhedens stier”: Det er en rute, der består i at vandre rundt om en klippespids til fods, sikret af klatreudstyr (klatrebælte, hjelm, liner). Du vil således klare forskellige forhindringer via via corda, svævebane, rappelling og klatring.

Torsdag – En stor dag i havkajak venter på dig. Du vil tage på opdagelse til Riou-øen, den smukkeste strand i “monasteria” kløfterne for en uforglemmelig picnic. Denne ø er også et reservat og et helligsted for havfugle (grå papegøje fra Middelhavet eller søstormspette). Det vil også være en mulighed for at opdage historien om Saint-Exupery da hans fly blev opdaget der.

Påkrævet udstyr

Til udøvelse af aktiviteten, medbring en elektrisk lampe, en vandflaske på omkring 2 liter, myggemiddel, solcreme, en vindjakke, briller, en snor til dine briller, en UV-beskyttende T-shirt, kasket eller hat, sportsko uden snørrebånd til sejlads, et par vandresko til klippeklatring.
Tøv ikke med at medbringe dit eget udstyr, hvis du har noget.

Forudse en solbruser og en vaskehandske.
Medbring til efter aktiviteterne, svømmefødder, snorkel og maske til opdagelse, hvis du har nogle.
Forudse penge til eventuelle ekstra udgifter: butik, bar osv.
Medbring en lille hængelås til at sikre dine værdigenstande i skabe, der stilles til rådighed for dig (30 x 20 x 25 cm).

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at have en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlige lægemidler, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.)
– Noget for at forebygge og behandle vabler
– Noget til at forebygge eller lindre problemer med ankler og knæ: “Elasto” -type bands
– Noget til at rense små sår: fugtede kompresser
– Solbeskyttelse til hud og læber
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter

Spørg din læge og apotek om råd.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

En multisport mellem land og hav i hjertet af calanques