Ankomst og afrejse

Reception søndag fra kl. 14.00, helst inden kl. 17.00.

Der er ingen aktiviteter under opsyn på ankomstdagen, så du kan ankomme til lejren fra kl. 14.00 (men helst inden kl. 17.00) for at overtage din indkvartering og modtage dit sportsudstyr.
Du kan også benytte dig af forslag til selvstændige aktiviteter, da lejren ligger tæt på starten af f.eks. vandrestier. Der er adgang til Embrun-søen og Serre Ponçon-søen til fods.

Velkomsttid kl. 18.00.

Hvis du har købt muligheden “Ankomst dagen før”, skal du ankomme til Lake Camp om lørdagen mellem kl. 17 og 19.

Lørdag – Slap af om morgenen, nyd en sidste gang solen i Serre-Ponçon, ved bredden af søen eller ved Embrun-søen. Kurset slutter kl. 11.

Dag for dag program

Programmet er angivet som en indikation. Afhængigt af gruppen kan aktiviteterne være anderledes sammensat.

Mandag – En dag, hvor man leger med tyngdekraften: klatring med nedfiring, balance og smidighed. Din guide vil give dig nogle grundlæggende tekniske råd, så du hurtigt kan føle dig godt tilpas på en af klipperne med udsigt over søen Serre Ponçon. At lære at binde og bruge knuder, håndtere reb, klatre med sværd, føre eller som sekundant for at opnå et minimum af selvstændighed vil være på programmet.

Tirsdag – Dag i hvidt vand på Durance-floden for at glide på vandet. Målet i dag er at surfe på en af de mest berømte floder i Frankrig. For bedre at forstå miljøet og efter en indledende teknisk og sikkerhedsmæssig briefing vil I bruge en tømmerflåde for at nyde fornemmelserne som en gruppe! Spring, svømning, navigation, på en ultra legende rute. Bølger og strømfald, kløfter og kløfter følger hinanden, altid guidet af din instruktør, som garanterer din sikkerhed og dit fremskridt.

Onsdag – En dag på mountainbike med en formiddagssession om teknik og håndtering, sjove situationer, der hjælper dig med at gøre fremskridt, og masser af råd om at forstå grundstillingen, kontrollere din cykel og lære at bremse. Om eftermiddagen vil dine pedaler med hjælp fra din instruktør føre dig ud på de fantastiske stier mellem Les Orres og Embrun. Du vil gå dybere ind i denne praksis med en dalafkørsel på et tilgængeligt spor med en nedadgående profil for at få mest muligt ud af adrenalinen ved at cykle. Fornøjelse, kontrol og sikkerhed er på dagsordenen.

Torsdag – Anden hele dag på floden! Formiddagens medium til navigation vil være airboat. Efter at have opdaget de tekniske grundprincipper i padle-sporten i begyndelsen af ugen er du nu klar til at begive dig ud på egen hånd i en oppustelig kajak, et mere stabilt fartøj, der er ideelt til at opdage individuel navigation.
Om eftermiddagen: Svømning i hvidt vand for at måle dig selv med floden. Du er ikke længere tæt på omgivelserne, men i omgivelserne. Det er ikke længere dine arme og pagajer, der styrer dig, men hele din krop. Du bliver ét med elementet.
Afhængigt af forholdene kan der foreslås en sammenhængende dag i en Airboat, en Swim eller en Canoraft.

Fredag – På Via Ferrata skal du klatre op ad en stor klippe for at blive ét med bjerget. Vil du være modig nok til at tage fat på bjerget! På programmet for din dag, få dine arme til at arbejde såvel som dit hoved, fuld af adrenalin!

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Vigtigt: lejr overnatning under teltdug, glem ikke at medbringe sovepose og en lommelygte (foretrækker dynamolamper).
En øko-borgerlig gestus for at hjælpe UCPA med at reducere sit økologiske fodaftryk. Vi takker dig for at medbringe et lagen i størrelsen 190 x 80 i din bagage.

Beklædning og personligt udstyr, der skal medbringes :

1 par tennissko,
1 badedragt,
1 lille rygsæk,
1 par vandresko eller 1 par gamle tennissko til vandet
solbriller med UV-filter (mindst beskyttelse 3, med snor)
1 lommelygte eller pandelampe
1 kasket eller 1 bob
Til mountainbike-dagen anbefales det at medbringe cykelshorts og handsker.
Kasket, pandebånd,
åndbar(e) T-shirt(s),
Fleecejakke eller pullover,
vandtæt jakke,
lette, hurtigtørrende lærredsbukser,
shorts til vandreturen,
2 par sokker,
brugte tennissko (til vandet)
håndklæde til vandet,
vandflaske eller plastflaske på mindst 1,5 l,
1 kniv, en stor affaldssæk på 50 liter (til beskyttelse af dine personlige ejendele i rygsækken),
lille personlig førstehjælpskasse (tag solcreme med),
lommepenge,
identitetspapirer.

For de programmer, der omfatter nætter i et refugium eller bivuak, er det vigtigt med et dynebetræk (kødpose) samt flip-flops eller lette sko, en hat og handsker i bunden af tasken, da det kan være koldt i højden.

På stedet er der mange sportsbutikker med et stort udvalg og konkurrencedygtige priser… Hvis du er i tvivl om det udstyr, du har brug for, kan du med hjælp fra vores instruktører præcisere dit valg af udstyr afhængigt af vejrforholdene.

Typisk indhold i førstehjælpskassen :

Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
Noget til at forebygge og behandle vabler.
Noget til at afhjælpe problemer med ankler og knæ: “Elasto”-bånd.
Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
Solbeskyttelse til hud og læber.
Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
Noget til at lindre hovedpine og smerter.
Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Alt teknisk udstyr kan lånes afhængigt af de aktiviteter, der tilbydes i dette program:
Udstyr til mountainbike (mountainbike, hjelm), vandreudstyr (sko, rygsæk), klatreudstyr (sko, sele, hjelm), raftingudstyr (vest, neopren)…

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer, som svarer til dine daglige behov.
Alle måltider er inkluderet, fra søndag aftensmad til lørdag morgenmad. Restauranten er til selvforplejning. Det tager 5 minutter at gå til restauranten, undtagen til morgenmad, som serveres på stedet.
Klimaet i Haute-Alpes gør det muligt at nyde morgenmad og aftensmad hovedsageligt på terrassen. Ved frokosttid får du en picnic på aktivitetens område. Medbring din egen vandflaske.
Til heldagsaktiviteterne er der forplejning, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, anbefaler vi, at du også medbringer dem.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokale overførsler i forbindelse med aktiviteten
Forplejning
Tilsyn
Specifikt udstyr
10 sessioner med multisportsaktiviteter i bjergene (på 5 dage)

Teknisk niveau

Adrenalin, vovemod og ekstremsport i den mest solrige dal i Frankrig!