Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes der gratis og venlige aktiviteter: turneringer, vandaktiviteter, fitness…

Fra kl. 18:30 afholdes der en velkomstbriefing og præsentation af holdet, der vil være ved din side gennem hele dit ophold. Umiddelbart efter kan du møde din træner for at dele ugeplanen før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst informere os dagen før inden kl. 19:30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du venligst møde op på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den enestående indstilling en sidste gang. Opholdets afslutning er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

På programmet fra mandag til fredag

– Catamaran for at sejle under spi eller på trapez på den største sø af ferskvand i Frankrig.
– Windsurfing i et sikkert område med en sandbanke, hvor du kan stå oprejst, til at lære eller forbedre manøvrer og freestyle.
– At sejle i en jolle for at identificere alle de grundlæggende funktioner ved sejlads, i kombination med de andre støttemedier.
– Stand up paddle i mini-raid for at nyde sessionerne uden vind.
– Udforskning i fælles sejlskib for at nyde øjeblikke af fællesskab.
– Drift og de første hop på et wakeboard

Og for de mest dedikerede, er der mulighed for at opleve helt nye fornemmelser: sejlads på foil!

På animationsfronten er her nogle nøglemomenter i dit ophold:

Søndag og mandag aften – Gode aftener for at komme ind og lære hinanden at kende.

Tirsdag – Vores sejlingsteam venter på dig ved spidsen, for en exceptionel vandsportaktivitet. Du prøver de nyeste trends og nye sejlingsmidler fra vores “sejlfællesskab” i en skøn, landlig omgivelse. Om aftenen, lige på terrassen, kan der være et koncerttilbud inden for rammerne af Origin’ all Festival, fulgt af en stor dancefloor-fest.

Onsdag – Aftenen er ofte fuld af følelser, så vi tilbyder en roligere morgen på Bombannes. Vores cateringteam tilbyder brunch til dem, der vælger at sove længe.

Torsdag – Mellem kl. 17 og 19 giver vort wakeboardhold en demonstration fyldt med tricks og dynamik lige foran den sportslige landsby. Stemningen er sat, og aftenen ser ud til at blive begivenhedsrig.

Fredag – Fra kl. 18.30 mødes alle grupperne på terrassen til ugens opfølgning. Vort cateringhold tilbyder en festlig buffet på terrassen, før vi går videre til den legendariske sidste “Bombannesque” aften.

Forløbet af dette program er givet som en indikation.
Det kan gå igennem ændringer eller tilpasninger, baseret på tekniske kriterier, sikkerhedshensyn eller den aktuelle vejrsituation. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-ledelsen, der er berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par brugte sko til vandaktiviteter og cykling. Husk solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
9 vandsportssessioner, der tilrettelægges som en gruppe
Tilsyn og udstyr til aktivitetssessionerne
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Sammensæt dit 100% sejlophold på Hourtin-søen i Bombannes