Ankomst og afrejse

Dag 1 – Ankomst.
UCPA Cape Town byder dig velkommen fra kl. 16.00.
Dette vil være en lejlighed til at sætte sig til rette og nyde villaens pool.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly mandag i løbet af dagen, med en flyvetur med overnatning og ankomst til centret tirsdag i løbet af dagen. Der er sørget for transfer mellem lufthavnen og centret i bil (ca. 30 minutter).
(Tidsplanerne kan ændres og vil blive bekræftet et par uger før din afrejse).

D8 – Tilbagevenden.
Dit ophold slutter 8 dage senere, den følgende uge, omkring kl. 11.00.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret tirsdag på vej til lufthavnen. Efter en flyvetur med overnatning ankommer du til Paris om onsdagen i løbet af dagen. (Tidsplanerne kan ændres, de vil blive bekræftet til dig et par uger før din afrejse).

Dag for dag program

På stedet tilbringer du 8 dage og 7 nætter på UCPA Cape Town.

I løbet af denne uge med surfing bliver du trænet i 5 dage i en lille gruppe på 1 instruktør for 8 elever. I løbet af 10 sessioner af 2 timers surfing lærer du at observere og analysere stedet, at synkronisere din start med skummet, at glide, at balancere og at stå op.

I løbet af ugen vil den frie dag være den perfekte mulighed for at slappe af ved villaens pool eller udforske området i dit eget tempo. Du kan f.eks. nyde udsigten fra Taffelbjerget eller tage en flyvetur for at se Cape Town-området fra luften på en tandemparagliding-flyvning (med en certificeret instruktør), som varer 10-15 minutter afhængigt af vindforholdene og tager dig over Cape Town, det ikoniske sportsstadion og de forskellige kvarterer i området).

Påkrævet udstyr

Vi anbefaler, at du medbringer kondisko og en lille rygsæk, hvis du ønsker at gå rundt i byen og dens omgivelser. Da solen er meget stærk, anbefaler vi, at du tager en hat og solbriller med.

For din komfort anbefaler vi, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med.

Og frem for alt må du ikke glemme dit badetøj 😉

Det tekniske udstyr udlånes af UCPA (bræt og våddragt).

Forplejning

Under opholdet er du under fuld forplejning.
Morgenmaden indtages i villaen i form af en buffet. Frokosten er i form af en picnic eller på lokale restauranter. Aftensmaden indtages i villaen, hvor en kok tilbereder lokale retter direkte på stedet.

Inkluderet med rejsen

7 overnatninger i den private villa
Fuld pension med en lokal kok i villaen
Alle aktiviteter: 10 surflektioner
Sportslig vejledning af kvalificerede lokale instruktører
Sportsudstyr, der er nødvendigt for at surfe
Transport til aktivitetsstederne
Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale flyvninger tur/retur + transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

100 % surfing-stemning og -kultur i Cape Town