Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen. Første dyk kl. 14.00. Mulighed for at spise frokost i sportsbyen.

Kurset slutter kl. 14.00 på den sidste dag.

Dag for dag program

Den første session giver dig mulighed for at lære om udstyret, balance, fremdrift og bevægelse. Det er en session, der hovedsageligt foregår på overfladen, og som giver dig mulighed for at tilegne dig de første automatismer takket være din instruktørs ledsagelse.
Under den anden session vil du foretage din første nedsænkning. Du vil blive overrasket af disse nye fornemmelser af balance og vægtløshed.

De første sessioner finder sted på kanten af calanque for at frigøre dig fra de begrænsninger, der er forbundet med en bådtur, og for at fremme individualisering. I første omgang dykker du alene med instruktøren, derefter i par.

I løbet af de følgende sessioner vil du udføre små enkle øvelser for at udvikle din lethed og sikkerhed. Alle dyk vil blive suppleret med en tid til udforskning for at nyde det blå kystlandskab under vandet. Gruppen vil derefter dykke i grupper på 4 for at øge den tid, der bruges på at udforske under vandet.

Efter hver session vil instruktøren tilbyde dig en gruppe-debriefing for at gennemgå dine fremskridt.
Efterhånden som ugen skrider frem, vil du føle dig mere og mere tryg, og du vil være i stand til at nyde dine dyk mere. Teknikken vil gradvist give plads til mere udforskning.
Bådturene vil give dig mulighed for at opleve dykning i åbent hav og nogle af de smukke steder på den blå kyst.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring skiftetøj.

Sportsbyen er udstyret med en opblæsningsstation, 2 bådbåde med 30 pladser, 3 RIB’er med 18 pladser og 200 komplette Scubapro-udstyr.
Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, leveres af UCPA, bortset fra neoprenstrømperne.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

8 dyk med instruktør
Frokost catering
Dykning udstyr
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Oplev dykning og bestå 1. niveau under de bedste betingelser