Ankomst og afrejse

Velkommen søndag fra kl. 10. Vi anbefaler, at du ankommer før kl. 16:30 til de første aktivitetsaftaler og dannelse af niveau-grupper.

Fra kl. 19 holder vi et informationsmøde og præsenterer det team, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme aftenen før, skal du præsentere dig selv ved sportslandsbyen lørdag mellem kl. 17 og 19.

Morgenmad og frokost inkluderet. Udtjekning af værelserne til kl. 13.30 og opholdet slutter kl. 14.

Dag for dag program

Her er et overblik over programmet, der venter på dig i denne uge!

Mød op i skiskolen med din instruktør. Han vil følge dig hele ugen. Du har 8 til 9 sessioner under opholdet, med en session om morgenen eller om eftermiddagen afhængig af planlægningen, tidevandet og bølgeforholdene. Du lærer eller genopfrisker grundlæggende færdigheder samt sikkerhedsregler. Sessionerne er struktureret med henblik på at fremme din individuelle fremgang inden for en positiv gruppedynamik. Udstyret vælges og tilpasses efter dit niveau.

Udenfor dine sessioner, forvalter du din fri tid som du ønsker.

Om aftenen vender du tilbage til festlighederne specielt forberedt til denne uge.

Dette programs forløb gives kun som vejledning.
Det kan blive ændret eller tilpasset, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA-ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagerne tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse skiftetøj, personlige ejendele og håndklæder. Regntøj af typen K-way (i tilfælde af). Forudse også et par vandsko (gammelt par tennis sko) til aktiviteter i søen.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Sommerens surfmøde i Landes