Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (fra 8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert rum til at opbevare din bagage), udlevering af udstyr og din ski-pas gældende fra den første dag i træningen.

Øv efter eget valg, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformationer, sneforhold, pisteinformation.

Sportsby råd: vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om de organiserede sessioner, der starter den næste dag: Gruppeinddeling, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret med venner, send en forespørgsel pr. e-mail ugen før dit ophold direkte til sportsbyen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon) for at få indgangskoden. Du finder derefter en kuvert med dit navn og vejledning til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden supervision, skal udstyr afleveres lørdag før kl. 12.
Deres værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.

Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 om eftermiddagen, eller en hel dagstur.

Mandag – Les Arcs
Tjek af deltageres niveau på piste og ved piste kanterne. Sikkerhedsuddannelse: 1. tilgang til D.V.A. søgning. Derefter udførelse af ruter af moderat omfang. Fokus er på teknisk tilpasning til terrænnet og på at gøre opmærksom på problemerne med at bevæge sig off piste, for at strukturere gruppen.

Tirsdag til Fredag
Du kommer oplever de smukkeste rides på hele Domaine des Arcs, med et utroligt udvalg af off piste. Afhængig af sneforholdene og din gruppes sammenhold, kan det være du får chancen for at udfordre dig selv på Domænets mytiske pister… smukke løb, i varierede og bevarede områder.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed på snowboard anbefales det at udstyre dig selv med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og en hjelm.

Til piste
1 skijakke, 1 skibukser, 1 eller 2 sweaters eller fleece, 1 varmt par tights, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V, 1 skimaske, 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbebalsam.

Valgfri beskyttelsesgear
Hjelm, rygskjold, shorts.

Forbered en hængelås til at låse dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget badehåndklæde (sengetøj leveres af UCPA).

Snowboard og støvler.
Taske med sikkerhedsudstyr (skovl, sonde, D.V.A.).

Hjelm ikke medfølger, kan lejes.

Du kan medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret af din instruktør.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas indtil slutningen af dit ophold
Snowboardudstyr til offpiste
Sikkerhedsudstyr (lavinesøgemaskine, skovl, sonde, rygsæk)
DVA-sikkerhedsuddannelse
Gruppe på højst 9 personer
23 timer med instruktør, 8 til 9 sessioner

Teknisk niveau

Vuggen for off-piste snowboarding: les Arcs!