Ankomst og afrejse

Modtagelse søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du et lokale til rådighed til at efterlade din bagage), gøre udstyr og dit ski-pass tilgængelige fra den første dag i træningen. Selvstændigt snowboard på skiområdet i Mont Blanc dalen.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de supervisede sessioner, der starter næste dag: gruppensammensætning, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “Ankomst dagen før”-optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 19.30. Hvis du tror, du kommer efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil derefter finde en konvolut i dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyr afleveres lørdag før kl. 12.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Mandag til fredag, omkring 23 timers ledelse, i form af hele dage, med koldt måltid på pistene. Ture i dalen med bus eller tog. Husk at medbringe en vandflaske eller termoflaske og en rygsæk (20L) til picnic. God form anbefales for at få fuldt udbytte af sessionerne.

Mandag – Kontrol af deltagernes niveau på piste og off-piste. Teknisk opgradering. Træning i brug af sikkerhedsudstyr.

Tirsdag – Piste og nærliggende off-piste. Teknisk forbedring. Begreber om gruppebevægelse off-piste. Søgning efter D.V.A.

Onsdag – Uledsagede dag. Du kan tage fordel af dette for at stå på ski i dit eget tempo, slentre rundt i Chamonix, besøge Mer de Glace, Aiguille du Midi, hvile… nyd!

Torsdag og fredag – Gennemførelse af større ruter afhængigt af gruppen tekniske niveau og de aktuelle betingelser. Forbedring og teknisk tilpasning til forskellige terræner (ski i skoven, stejlere hældning,…) og opdagelse af bjergmiljøet (sne transformation, valg af ruter og orienteringer).

I løbet af dagene fører instruktøren dig til de bedste skråninger på det bedste tidspunkt, og giver dig råd for at hjælpe dig med at forbedre dig under alle forhold. Du vil lære at bevæge dig off-piste, og hvordan man bruger sikkerhedsudstyr.

Forløbet af dette program er givet som en indikator. Det kan være underlagt ændringer eller justeringer, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA-ledelsen berettiget til at tage de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Individuelt udstyr leveres ikke, så glem ikke 1 drikkeflaske (eller plastflaske) eller termokande, personligt førstehjælpsudstyr, lommekniv, kasket eller tørklæde, hue og pandebånd, solbriller og/eller kvalitetsmaske, tyndt svedabsorberende skiundertrøje, t-shirt(s), sweatshirt, fleece jakke eller tyk sweater, goretex type vandtæt jakke, goretex type bukser, leggings eller joggingbukser, 2 eller 3 par sokker, handsker, luffer.

Solcreme af typen “totalbeskyttelse” og læbepomade.
Snowboarderens udstyr skal være praktisk, behageligt, vandtæt, isolerende, let. Husk at beskytte dig selv lige så meget mod kulden som mod solen.

Overvej en lås til at låse dit skab, en drikkeflaske og en lille rygsæk til at transportere din kolde mad.

Medbring dit eget håndklæde (lagen leveres af UCPA).

Sne, skrogbindinger og støvler.
Sikkerhedsudstyr: D.V.A., skovle, sonder.
Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr, det vil blive kontrolleret.

Forplejning

Kollektiv catering af høj kvalitet i form af picnics til frokost og varme måltider om aftenen i et lokale med et fredet loft.
Vegetariske retter

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning.
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget (undtagen skisessioner)
Snowboardudstyr til offpiste
Sikkerhedsudstyr (lavinesøgemaskine, skovl, sonde, rygsæk)
DVA-sikkerhedsuddannelse
Gruppe på højst 9 personer
23 timer i 4 dage med instruktør

Teknisk niveau

Du snowboard freeride: det er på off-piste i Chamonix!