Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til en sikret plads til at efterlade din bagage), tilvejebringelse af udstyr og din ski-pas.

Den sportslandsbys råd: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag og komme i gang med at stå på ski.

Snowboarding efter behov, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsråd, vejroplysninger, sneforhold, piste informationer.

Om aftenen giver UCPA-medarbejderne dig alle de informationer, du behøver om de begeledede sessioner, der starter næste dag: Dannelse af grupper, aftaletider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sport landsbyen (pr. mail eller telefon), så vi kan give dig kode til hoveddøren. Du vil derefter finde en kuvert i dit navn og instruktioner for at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, tilbagelevering af udstyr lørdag inden kl. 12.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

4 sessioner fra mandag til fredag.

Gruppe dannet på basis af dine præferencer, forventninger og tekniske niveau.

Sessioner veksler mellem teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste skiløjper på stationen…….alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Den ikke-overvågede halvdel af dagen, du er fri til at ride med dine venner eller alene, nyd stationen, hvil mellem to intense glide sessioner…

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede haft 1 til 3 ugers glideoplevelse. Du kontrollerer din fart på nemme pister. Du laver sving på bløde skråninger og du mestrer sløjfe-sliding på mere krævende pister.
Denne uge vil din instruktør give dig al den rådgivning, du har brug for, for at være komfortabel på alle de blå pister og nogle af de røde pister ved moderat hastighed. Du arbejder derfor med dit engagement i pisten, din stabilitet på lange afstande (undgå kantfejl), og håndtering af dit snowboard for at integrere i en fremtidig uges gruppe af “Mestere”

Teknisk niveau – Mester

Du har opnået et “Mester” niveau, fordi du bevæger dig på de blå og de røde pister ved moderat hastighed. Du mestrer dog ikke de lange strækninger perfekt.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle pister, og især på de direkte spor for at mestre strækningerne (for at undgå kantfejl) og lange flade strækninger (for at undgå at miste hastighed og derfor gå). Du vil også begynde lidt på at skifte (skrue baglæns). Denne lethed med disse essentielle teknikker vil tillade dig at være i “bekræftede” grupper for dine fremtidige uger på snowboard.

Teknisk Niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle piste, og du mestrer de lange firben og kryds, der giver dig adgang til alle områder på skiområdet.
Målet med din uge vil være at blive komfortabel på alle sne- og piste (selvom du stadig skal fortsætte med at glide for at gøre denne lethed flydende), inklusiv at røre ved “puddersne” og måske lidt freestyle for at skifte til et “ekspert” niveau i en kommende ferieuge og hvorfor ikke til en off-piste ophold.

Teknisk Niveau – Ekspert

Du er en ekspert, fordi din erfaring giver dig mulighed for at tilpasse din teknik i forhold til terrænet. Du kan ride på alle snebetingelser og på hele domænet.
Denne uge, skal du nyde livet med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejret og terrænbetingelser, vil du opdage en smuk off-piste og de smukkeste løb og spots på hele skiområdet.

Denne formel findes også som en fuldtids Snowboard pakke (23 timers guidning for 8 til 9 sessioner), så logisk nok mere tid tilbragt med din instruktør, hvilket giver dig mulighed for at forbedre din teknik hurtigere. Denne formel passer godt til dem, der ønsker at blive i en gruppe- og stemningsfuld atmosfære hele ugen. Men ingen risiko, hvis du en dag vil glide med venner, hvile, opdage en ny aktivitet…ingen stress, det er din ferie, og du nyder den som du ønsker.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales det, at du bruger en hjelm, håndledsbeskyttere (leveret af os til snowboardbegyndere), beskyttelsesshorts og knæbeskyttere til snowboardbegyndere.

Til skiløb:
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 pullover eller fleece, 1 varmt tights, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboard handsker, der er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 højbeskyttelsessolcreme, 1 læbestift.

Medbring en lille hængelås for at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en frokostboks og gadesko.

Medbring dit eget håndklæde (lagen leveret af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
4 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Et uforglemmeligt snow ophold i Serre Chevalier, det hotte spot i Hautes-Alpes!