Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), logi (om morgenen har du til rådighed et sikkert sted til at efterlade din bagage), udstyr og din ski-pas til rådighed fra den første dag på kurset.

Træn efter eget behov, vores hold giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsrådgivning, vejroplysninger, sneforhold, piste information.

Råd fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få det meste ud af din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om de vejledte sessioner, der starter den næste dag: gruppekonstitution, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du ønsker at blive indlogeret med venner, skal du sende en forudgående anmodning pr. email ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangskodens kode. Du vil da finde en kuvert i dit navn og vejledning til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag inden kl. 12.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra mandag til fredag. Gruppen dannes ud fra dine affiniteter, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessioner med skiftende teknisk rådgivning, individuelt rådgivning, opdagelse af de smukkeste piste på stationen, alt sammen med et maksimum af deling og fornøjelse!

Den halve dag er ikke ledet, du er fri til at ride med dine venner eller alene, nyde stationen, hvile mellem to intense glide sessioner…

Teknisk niveau – Initié

Du har allerede gennemgået 1 til 3 ugers glidning. Du har kontrol over din hastighed på nemme piste. Du kombinerer sving på bløde piste og har kontrol over en typisk “død løv” glide på stejlere piste.
Denne uge vil din instruktør give dig alle råd til at være tilpas på alle de blå piste og nogle af de røde piste ved moderat hastighed. Du arbejder derfor med din engagement på piste, din stabilitet på lange shuss (undgå kant fejl), og kontrol af dit snowboard til at integrere i en fremtidig uge med “Maîtrise” rider gruppen.

Teknisk niveau – Maîtrise

Du har opnået et “Maîtrise” niveau fordi du bevæger dig på de blå piste og de røde ved moderat hastighed. Du har ikke perfekt kontrol over lange shuss.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge sig med lethed på alle piste, og især på direkte spor for at mestre shuss (undgå kant fejl) og lange flade områder (undgå at miste fart og derfor gå). Du vil også begynde lidt med switch (glide baglæns). Denne beherskelse af disse essentielle teknikker vil tillade dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige uger med snowboarding.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau fordi du bevæger dig med lethed på alle piste, og du har kontrol over lange flade overgange, der tillader dig at få adgang til hele skidomænet.
Målet med din uge vil være at være komfortabel på alle former for sne og alle piste (selvom det vil være nødvendigt at fortsætte med at glide for at gøre denne beherskelse mere flydende), inklusive at have det sjovt med “powder” og måske lidt freestyle for at skifte til et “Ekspert” niveau i en kommende ferieuge, og måske endda at prøve off-piste.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert fordi din erfaring tillader dig at tilpasse din teknik afhængigt af terrænet. Du kan ride på alle sneforhold og på hele området.
Denne uge, nyd med din instruktør, som vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængig af gruppens ønsker og klima- og terrænforhold, viser dig nogle smukke off-piste områder og de smukkeste nedfarter og steder i hele skidomænet.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed på snowboard anbefales det at udstyre dig med beskyttere til knæ, håndled og en hjelm.

Til skiløbet
1 skijakke, 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme leggings, 1 par gode skihandsker eller vantar, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V, 1 skimaske, 1 højbeskyttelses solcreme, 1 stift til læberne.

Sørg for at medbringe en hængelås til din locker, en vandflaske (eller en vandflaske) og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (sengelinned leveret af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Snowboardudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Fremskrid i snowboard på de smukkeste pister i Arcs.