Ankomst og afrejse

Velkomst mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et aflåst område til at opbevare din bagage), levering af udstyr og dit ski-pass.

Råd fra idrætsbyen: vi foreslår at du ankommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag og starte med at stå på ski.

Snowboard kan du stå på som det passer dig, vores team giver dig alle de oplysninger du har brug for for at komme godt i gang med dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, piste informationer.

Om aftenen giver UCPA’s personale dig alle oplysningerne om de træningssessioner der starter næste dag: gruppeinddeling, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst-aftenen-før”-optionen, byder vi dig velkommen mellem 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte idrætsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn på og instruktioner til at finde dit værelse.
Aftensmaden serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag inden kl. 12. Fritagelse af dit værelse senest kl. 13. Afgang fra sportsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

4 seancer fra tirsdag til fredag. Gruppe dannet på baggrund af jeres fælles interesser, forventninger og tekniske niveau.

Seancer med veksling mellem tekniske råd, individuel vejledning, opdagelse af stationens smukkeste pister… alt sammen med meget fokus på samvær og fornøjelse.

Den halve dag uden instruktør er du fri til at stå på ski med dine venner eller alene, nyd stationen, hvil dig mellem to intense snowboardsessioner…

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede stået på snowboard 1 til 3 uger. Du har kontrol over din hastighed på lette pister. Du forbinder sving på blide skråninger og du mestre glidning som “et dødt blad” på mere krævende pister. Denne uge vil din instruktør give dig alle de tips, du har brug for til at føle dig på letbane på alle de blå pister og nogle af de røde pister ved moderat fart. Du arbejder derfor med dit engagement på pisterne, din stabilitet på lange glid (undgå at fejle på kanterne) og kontrol med dit snowboard for at føje til en fremtidig gruppe af “mestre” riders.

Teknisk niveau – Mestrer

Du har nået et “mester” niveau, fordi du bevæger dig på blå pister og på røde pister ved moderat fart. Du har ikke fuldstændig kontrol over lange glid. Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle pister, og især på direkte spor for at mestre glid (undgå kanterfejl) og lange flade områder (undgå tab af fart og derfor at skulle gå). Du vil også begynde at prøve switch (glide baglæns). Denne lethed med disse grundlæggende teknikker vil tillade dig at være i “bekræftede” grupper for dine fremtidige uger på snowboardet.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har nået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle pister, og du har fuld kontrol over lange flade områder og krydsninger, der giver dig adgang overalt på hele skiområdet. Målet for din uge vil være at føle dig komfortabel på alle udformninger og alle pister (selvom du skal fortsætte med at glide for at gøre denne komfort flydende), inklusive at røre ved “pulver” og måske lidt freestyle for at gå videre til en “Ekspert” niveau næste ferieuge, og hvorfor ikke til en off-piste oplevelse.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er Ekspert fordi, din erfaring tillader dig at tilpasse din teknik i forhold til terrænet. Du kan stå på snowboard under alle sneforhold og over hele området. Denne uge, nyd det med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængig af gruppens ønsker og vejr- og terrænforhold, vil han vise dig nogle flotte off-piste og de smukkeste runs og spots i hele skiområdet.

Denne formel findes også i Snowboard Full Time Pack (23 timers undervisning til 8 til 9 seancer), så har du selvfølgelig mere tid med din instruktør, som vil hjælpe dig med at forbedre din teknik hurtigere i teorien. Denne formel passer godt for dem, der vil være med en gruppe og stemning hele ugen. Men ingen risiko, hvis du en dag vil glide med dine venner, hvile, opdage en anden aktivitet… ingen stress, det er dine ferier, du nyder dem, som du ønsker.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales det, at en hjelm, håndledsbeskyttere (leveret af os til snowboard begyndere), shorts og knæbeskyttere bruges til snowboard begyndere.

For skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 varmt par strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboard handsker, som er større og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lille hængelås til at lukke dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madkasse og almindelige sko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveret af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
4 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Et uforglemmeligt sneophold i 6 dage i Serre Chevalier, det højtliggende spot i Hautes-Alpes!