Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), logi (om morgenen har du adgang til et sikkert område til at efterlade din bagage), levering af udstyr og dit ski-pas.

Rådet fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få det meste ud af din første feriedag og begynde at glide.

Prøv snowboarding efter eget ønske, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at begynde dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinfo, sneforhold, pisteoplysninger.

Om aftenen giver UCPA-crewet dig alle de oplysninger, du har brug for om de organiserede sessioner, der begynder den næste dag: gruppeinddeling, mødetider, ugets højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før”-muligheden, byder vi dig velkommen mellem 18.00 og 20.00.
Hvis du forventer at ankomme efter 20.00, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon) for at vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse.
Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden ledelse, aflevering af udstyr lørdag inden kl. 12. Frigørelse af dit værelse senest kl. 13. Afrejse fra sports landsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

4 sessioner fra tirsdag til fredag.
Gruppen dannes på baggrund af dine præferencer, forventninger og tekniske niveau.

Sessioner med skiftevis tekniske råd, individualiseret vejledning, opdagelse af de smukkeste pister på stationen…. alt sammen med masser af fælleskab og fornøjelse.

Den halve dag uden vejledning er du fri til at ride med dine venner eller alene, nyd stationen, hvil dig mellem to intense glide sessioner…

Teknisk niveau – Initieret

Du har allerede haft 1 til 3 ugers glidning. Du har kontrol over din hastighed på lette pister. Du laver vendinger på blide skråninger og du har styr på “ødelæggelses” type “ferskenblad” på mere udfordrende pister.
Denne uge vil din instruktør give dig alle rådene til at være komfortabel på alle de blå pister og nogle af de røde pister ved moderat hastighed. Du arbejder dermed med din forpligtelse til pisten, din stabilitet på lange shuss (undgå kantfejl), og styring af dit snowboard for at integrere i en fremtidig rider gruppe “Maîtrise”

Teknisk niveau – Maîtrise

Du har opnået et “Maîtrise” niveau, fordi du bevæger dig på de blå pister og de røde pister ved moderat hastighed. Du mestrer ikke perfekt de lange shuss.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig ubesværet på alle pister, især på direkte spor for at mestre shuss (for at undgå kantfejl) og lange flade stykker (for at undgå farttab, og derfor gå). Du vil også begynde lidt med switch (glidende i omvendt). Denne komfort med disse vigtige teknikker vil give dig mulighed for at være i “bekræftede” grupper for dine fremtidige uger med snowboarding.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig ubesværet på alle pister, og du har styr på lange flade stykker og tværgående, der giver dig adgang overalt på hele skiterritoriet.
Målet med din uge vil nu være at være komfortabel på alle sne og alle pister (selvom du skal fortsætte med at glide for at gøre denne komfort mere flydende), herunder at prøve “pulversne” og måske lidt freestyle for at bevæge dig til et “ekspert” niveau i en kommende ferieuge og måske til en Off Piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert, fordi din erfaring tillader dig at tilpasse din teknik afhængig af terrænet. Du ved, hvordan du rider under alle sneforhold og i hele området.
Denne uge, nyd dig selv med din instruktør, som vil forfine din teknik endnu mere, og afhængig af gruppens ønsker og klima- og terrænforholdene, vil de vise dig en dejlig off-piste og de smukkeste løb og spots i hele skiområdet.

Denne formel findes også i Snowboard Full Time Pack (23 timers vejledning for 8 til 9 sessioner), så naturligvis mere tid brugt med din instruktør, der vil hjælpe dig med at forbedre din teknik hurtigere i princippet. Denne formel passer godt til dem, der vil være i en gruppe og en atmosfære hele ugen. Men ingen risiko, hvis du en dag ønsker at glide med venner, hvile, opdage en anden aktivitet… ingen stress, det er din ferie, du nyder den som du vil.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales det, at begyndere på snowboard har en hjelm, håndledsbeskyttere (leveret af os til snowboard begyndere), shorts og knæbeskyttelser.

Til skiløb
1 ski jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme tights, 1 par gode handsker eller luffer (foretrækker luffer eller snowboard handsker, de er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige ski handsker), 1 ski hue, 1 par solbriller som filtrerer U.V-stråler, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbestift.

Forvent at medbringe en lille hængelås til at lukke dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk hvis du skal spise på pisten, en stikdåse og almindeligt fodtøj.

Tag dit eget håndklæde med (lagner leveret af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
4 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

En uforglemmelig 6-dages sneophold i Serre Chevalier, hot-spottet i Hautes-Alpes!