Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (fra kl. 8.30 til 10.00), indkvartering (i løbet af formiddagen har du en sikret plads til at efterlade din bagage), til rådighed med udstyr og dit ski-pass gældende fra den første dag på kurset.

Brug efter behag, vores team giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsrådgivning, vejroplysninger, snemeldinger, pisteoplysninger.

Sportlandsbyens råd: Vi anbefaler, at du ankommer før kl 13 for at få mest ud af din første feriedag og komme i gang med at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de informationer, du har brug for om de bestrukturerede sessioner, der starter allerede dagen efter: gruppeinddeling, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret med venner, skal du sende en forespørgsel pr. e-mail ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon) for at få indgangskodens kode. Derefter finder du en konvolut med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20:30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, returnering af udstyr lørdag før kl. 12.
Frigørelse af dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra mandag til fredag. Gruppen er dannet på baggrund af dine præferencer, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessioner med skiftevis teknisk rådgivning, individuel vejledning, opdagelse af de smukkeste pister i skisportsstedet… alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Den halve dag uden opsyn, er du fri til at ride med dine venner eller solo, nyde skisportsstedet, hvile mellem to intense glidende sessioner…

Tekniske niveau – Begynder

Du har allerede gennemført 1 til 3 uger med glidning. Du kontrollerer din hastighed på lette pister. Du forbinder sving på milde hældninger, og du har fuld kontrol over “dødt blad” skredet på stejlere pister. Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for for at være tryg på alle blå pister og nogle røde pister med moderat hastighed. Du arbejder derfor på din engagement i pisterne, din stabilitet på de lange shuss (undgå kantfejl). At mestre dit snowboard vil gøre det muligt for dig at blive en del af “Mastery” grupperne i en fremtidig uge.

Teknisk niveau – Mestrer

Du har opnået et “mester”-niveau, da du bevæger dig let rundt på de blå pister og de røde pister med moderat hastighed. Du mestrer ikke helt de lange shuss. I løbet af denne uge vil din instruktør øge din evne til at bevæge dig let rundt på alle pister, og især på direkte spor for at mestre shuss (undgå kantfejl) og lange flade områder (undgå hastighedstab og derfor gå). Du vil også begynde lidt med at skifte (glidende baglæns). Denne lette adgang til disse essentielle teknikker vil gøre dig i stand til at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige uger med snowboarding.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau fordi du med lethed bevæger dig rundt på alle pister, og du mestrer de lange flade områder og tværgående passager, der giver dig adgang overalt på hele skiområdet. Målet med din uge vil nu være at være komfortabel på alle sne- og pistetyper (selvom du fortsat skal glide for at gøre denne komfortabilitet mere flydende), herunder at røre ved “pulversneen” og måske lidt freestyle for at skifte til et “Ekspert” niveau i din næste ferieuge og måske til en Off Piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er en ekspert fordi, din erfaring tillader dig at tilpasse din teknik i forhold til terrænet. Du kan køre på alle sneforhold og på hele området. Denne uge, nyd dig selv med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejret og terrænforholdene, vil du opleve nogle flotte off piste områder og de smukkeste løb og spots på hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

For skituren

1 skijakke, 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par solbriller der filtrerer UV, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Forvent at skulle bruge en hængelås til at låse dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af et måltid på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Snowboard og støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Snowboardudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Glædelig vinter: skøjteløb i en venlig og sjov atmosfære!