Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad fra 8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til rådighed, hvor du kan stille din bagage), udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra den første kursusdag.

Vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for, når du skal starte dit ophold: sikkerhedstips, vejrudsigt, oplysninger om vejret, sneforhold, oplysninger om pisterne.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen vil du få tilsendt alle oplysninger om dit ophold.

Indkvartering: For alle forespørgsler eller oplysninger vedrørende din installation bedes du kontakte os pr. e-mail på valthorens@ucpa.asso.fr eller pr. telefon i vores sportsby på O4.79.00.01.39, (en uge før din ankomst.)

Bemærk: Rejser du med UCPA-transport (tog og bus)?
Ankomst til stedet på søndag
Den nøjagtige tidsplan for din transport vil blive meddelt dig ved tilmeldingen.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.00.

Bemærk: Rejser du med UCPA-transport (tog og bus)?
Opholdets afslutning og afrejse fra stedet lørdag
Du får den nøjagtige tidsplan for din transport ved tilmeldingen.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra mandag til fredag.
Gruppen sammensættes på grundlag af dit tekniske niveau, dine affiniteter og dine forventninger.

Sessioner med vekslende teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister på resortet…….all med et maksimum af deling og fornøjelse

I løbet af din halve dag uden opsyn kan du sammensætte dit ferieprogram, snowboarding med venner, aktiviteter på feriestedet, aktiviteter på feriestedet, dovenskab… det er op til dig!

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede lavet 1 til 3 ugers snowboarding. Du kan kontrollere din hastighed på lette pister. Du er i stand til at sammenkæde sving på lette skråninger og mestrer “dead leaf”-typen af skridning på stejlere skråninger.
I denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for, for at du kan være komfortabel på alle de blå og nogle røde pister ved moderat hastighed. Du vil arbejde på dit engagement på skråningen, din stabilitet på lange shuss (undgå kantfejl) og kontrollen over dit snowboard for at integrere “Mastery”-gruppen af ryttere i en kommende uge.

Teknisk niveau – Mastery

Du har opnået et “Mastery”-niveau, fordi du kan køre blå og røde pister med moderat hastighed. Du har ikke en perfekt beherskelse af den lange shuss.
I denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at udvikle dig med lethed på alle pisterne og især på de direkte spor for at beherske shuss (for at undgå kantfejl) og lange flader (for at undgå at miste fart og dermed gå). Du vil også begynde at skifte en smule (glide baglæns). Denne lethed i disse vigtige teknikker vil gøre det muligt for dig at komme i “Confirmed”-gruppen i dine fremtidige snowboarduger.

Teknisk niveau – Avanceret

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du kan køre med lethed på alle pisterne, og du mestrer de lange flader og traverser, der giver dig adgang til hele skiområdet.
Målet med din uge vil være at være let på alle typer sne og skråninger (selv om du skal fortsætte med at glide for at forbedre denne lethed), herunder at røre ved pudder og hvorfor ikke lidt freestyle for at skifte til et “ekspert”-niveau i den næste ferieuge og hvorfor ikke til en offpiste-ferie.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert, fordi din erfaring gør det muligt for dig at tilpasse din teknik til terrænet. Du ved, hvordan du kan køre i alle sneforhold og på hele området.
I denne uge skal du have det sjovt sammen med din instruktør, som vil forfine din teknik yderligere og, afhængigt af gruppens ønsker og vejr- og terrænforholdene, vise dig nogle dejlige offpiste-pisteruter og de smukkeste steder i hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par handsker eller vanter, 1 hat, 1 hjelm, 1 solbrille og 1 skimaske (UV-kategori 3 minimum), 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Snowboard og støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Val Thorens / Orelle-skipas indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Glædelig vinter er her, vi ses i Val Thorens!