Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad, overnatning (om morgenen har du et lokale til rådighed til at efterlade din bagage), stilles udstyret og dit ski-pass til rådighed, gyldigt fra den første dag på opholdet. Snowboarding på egen hånd på skiområdet i Mont Blanc-dalen.

Råd fra sportsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at nyde din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de vejledte sessioner, der starter den næste dag: Gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 19.30. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail eller telefon) for at vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en konvolut med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden overvågning, skal udstyret returneres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal frigøres senest kl. 13.
Afrejse fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Funktion i fulde dage for at få mest muligt ud af de forskellige områder, husk at medbringe en drikkeflaske eller vandflaske og en rygsæk (20L) til picnic. Rammer mandag, tirsdag, torsdag og fredag: hver dag vil der blive foreslået personlig rådgivning og videoseancer.

Fri dag på onsdag for at stå på ski med venner, gå op til det prestigefyldte Aiguille du midi (3842 m) eller slentre rundt i gaderne i byen Chamonix.

Påkrævet udstyr

Til at glide rundt i: 1 skijakke og 1 ski bukser, 1 eller 2 trøjer eller polarer, 1 varm leggings, 1 par ski handsker eller vanter, 1 ski hue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer UV lys, 1 ski maske, 1 høj beskyttelses solcreme, 1 stick til læberne.

Sørg for at medbringe en hængelås til at låse dit skab, en vandflaske og en lille rygsæk til at transportere din kolde mad.

Medbring dit eget badeværelsestøj (Linned leveres af UCPA).

Sne, skalbindinger og støvler.

Forplejning

Kollektiv catering af høj kvalitet i form af picnics til frokost og varme måltider om aftenen i et lokale med et fredet loft.
Vegetariske retter

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil udgangen af dit ophold
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget
Snowboardudstyr i topklasse
Gruppe på højst 8 personer
23 timer i 4 dage med instruktør, 4 hele dage med videosessioner i terrænet

Teknisk niveau

Forfin din snowboard teknik i Chamonix Dalen!