Ankomst og afrejse

Velkommen om søndagen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i).

Søndag eftermiddag vil vores teams give dig alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrudsigt, sneforhold, oplysninger om pisterne.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag!

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag morgen – Snowshoe hike (ca. 4 timer), Midt på eftermiddagen Hatha Yoga, den klassiske yoga med åndedræt og kropsbevidsthed: solhilsner og statiske stillinger med vægt på justering og åndedræt, opdagelse af Asanas (stillinger), derefter justeringer og korrektioner. Denne yoga hjælper dig til at forstå stillingerne og åndedrættet, til at styrke, blødgøre og koncentrere dig.

Tirsdag morgen – Snowshoe walk (ca. 4 timer). Midt på eftermiddagen Partner Yoga, som er en sjov måde at opleve at give slip på yogastillingerne og stole på hinanden på en sjov måde at opleve at give slip på hinanden. At træne stillingerne sammen kræver stor koncentration og at lytte til vores fornemmelser, så vi ikke overskrider vores og den andens grænser. De giver os mulighed for at mærke, hvordan vi nogle gange forbliver under vores komfortgrænse, og for at opdage kroppens plastiske kapacitet, som ofte “holdes tilbage” af vores sind.

Onsdag formiddag – Snowshoe hike (ca. 3 timer). Eftermiddag: session i centerets spa (sauna, hammam, jacuzzi)

Torsdag, dagsudflugt til de typiske hytter i Colombaz gennem vidunderlige bjergmarker. Midt på eftermiddagen foreslås en yogasession, indholdet vil i samråd med din yogalærer afhænge af dine ønsker og gruppens udvikling i praksis.

Om fredagen er der en dagstur til La Balme’s bjergmarker. Midt på eftermiddagen foreslås en yogasession, hvis indhold, i samråd med din yogalærer, afhænger af dine ønsker og gruppens udvikling i praksis.

I vil under jeres vandreture blive guidet af en guide, som gerne vil hjælpe jer med at opdage denne aktivitet, samtidig med at I fordyber jer i bjergkulturen i Haute Savoie. Under jeres yogasessioner vil en erfaren lærer ledsage jer i aktiviteten.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til sneskovandring:
Vandtætte vandresko, vintertøj til bjergbestigning: vandrebukser, strømpebukser, 2 fleecejakker, goretex-jakke, 2 par handsker, 1 par UV-filterende solbriller (niveau 3), hat, gamacher, vandflaske, kniv, solcreme, hat eller kasket, rygsæk, plastikposer og -bakker til beskyttelse af dine ejendele. Ingen skidragt til vandring.

Til wellness-området
1 badedragt og 1 håndklæde.

Til yogasessionerne skal du medbringe et løstsiddende, behageligt tøj. Medbring en hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller plastikflaske) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Rygsæk, vandrestøvler, snesko, skistave.
Yogamåtte.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
udstyr til snesko
5 sessioner med snesko, 19 timer med instruktør
4 yogasessioner, 4 timer med instruktør
1 adgang til Wellness Spa

Teknisk niveau

Snesko og yoga? Det bedste kompromis til at nyde en vinteruge i bjergene.