Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering, tilvejebringelse af sportsudstyr.

Ingen organiserede aktiviteter om søndagen. Besøg i Chamonix, eller en lille gåtur i nærheden af sportslandsbyen Argentiere.

Sportslandsbyens råd: vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag!

Om aftenen, under Welcome Time og omkring en velkomstdrink, giver UCPA-staben dig alle de oplysninger du har brug for om UCPA, livet i sportslandsbyen, de organiserede sessioner, der begynder næste dag: gruppens sammensætning, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt optionen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag før kl. 12.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Under dit ophold skifter du mellem lette snevandringsture for at opleve bjergmiljøet samt opdagelse af 4 forskellige typer yoga: to aktive og to blødere. Rækkefølgen på vandreturene og yoga-sessionerne kan ændres, hvis der er flere grupper.

Mandag morgen – Snevandring (ca. 4 timer)
Midt på eftermiddagen, Hatha Yoga, den klassiske yoga med fokus på vejrtrækningen og kropsbevidsthed: solhilsner og stationære positioner med vægt på alignment og åndedræt, opdagelse af Asanas (positioner) og derefter justeringer og korrektioner. Denne yoga hjælper dig med at forstå stillinger og vejrtrækning, styrking, blødning og koncentration.

Tirsdag morgen – Snevandring (ca. 4 timer)
Midt på eftermiddagen, Partner Yoga, som er en sjov måde at opleve slippe taget i yoga positioner, ved at læne sig på den anden. Øvelsen af positioner i par kræver meget koncentration og lytning til vores fornemmelser, for ikke at overskride vores egne grænser, eller de for andre. Dette giver os mulighed for at føle, hvordan vi nogle gange bliver inden for vores komfortgrænse, og at opdage vores krops plastiske evner, der ofte “holdes tilbage” af vores sind.

Onsdag morgen, vandretur afslutning om formiddagen. Transfer med tog til Vallorcine, og derefter opstigning til alpen Loriaz. Ca. 700 meters højdeforskel. Nat på Loriaz refugium.

Torsdag morgen – Snemandring for at komme ned fra refugiet.
Derefter session af Prana Flow Vinyasa yoga: sekvens af positioner forbundet med vejrtrækning i flydende serier og tilpasset til alles behov, dynamisk postural flow med vægt på bevidstheden om forbindelsen mellem bevægelse og åndedrag, opdagelse af Asanas, og derefter justeringer og korrektioner. Denne yoga hjælper dig med at forbinde positionerne med åndedrættet, forbedre udholdenhed, muskeltonus og fleksibilitet.

Fredag – Snevandring (ca. 4 timer). Midt på eftermiddagen – SPA eller swimming pool.
Afslutning af kurset. Aflevering af udstyr.

Programmets forløb er angivet som vejledende.
Det kan være underlagt ændringer eller tilpasninger, afhængigt af tekniske eller organisatoriske krav, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun lederne af UCPA, der er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også være tilpasset efter deltagernes tekniske og fysiske niveau, eller deltagernes fysiske tilstand.

Check det krævede niveau for kurset godt. Hvis du ikke har det nødvendige niveau, vil vi ikke altid kunne tilbyde dig et andet program.

Påkrævet udstyr

– solbriller (kategori 3)
– åndbar langærmet undertrøje
– fleecejakke eller tyk sweater
– 1 skijakke og 1 skibukser, til vandring er beklædning af typen gore-tex en bonus
– 1 par sne gaiters
– 3 par sokker

Rygsæk, vandrestøvler, snesko, skistave.
Yogamåtte og mursten.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra mandag til fredag er frokostpakkerne madpakker.
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, bedes du medbringe noget!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Transport i forbindelse med aktiviteten, skilifter inkluderet i programmet
Forplejning
Tilsyn
Specifikt udstyr
6 snesko-løb, herunder 1,5 dag til et miniræs i et refugium, 3 yogaløb med en lærer og et spa-ophold

Teknisk niveau

Et 100% form og velvære-ophold venter på dig i sportsbyen Argentière.